Časové pásmo na Hotmailu

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
nofu
smartguru
smartguru
Zařízení: Dell Venue Pro

Časové pásmo na Hotmailu

Post by nofu »

Dnes jsem se divil, že trvá hodinu než mi dorazí mail, pak jsem si poslal testovací mail, a zjistil sem, že mi webové rozhraní Hotmailu zobrazuje čas GMT a ne CET. Prolez sem nastavení Hotmailu, ale nemůžu se dopátrat, kde změnit časové pásmo.

Také vám zobrazuje čas u mailů o hodinu špatně?

Kde co nastavit, aby se to zobrazovalo dobře? V telefonu mají maily správný čas.

Díky za každej nápad.
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Časové pásmo na Hotmailu

Post by dwbmb »

Nic takového nepozoruji. Každopádně tě od teď pokládám za trolla, bo je to hned první položka v možnostech hotmailu "Podrobnosti o účtu(heslo, alias, časové pásmo)".
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Časové pásmo na Hotmailu

Post by Vlasta W. »

Ano, časová zóna se nastavuje tady... https://account.live.com/EditProf.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Já mám US adresu v Live ID a časové pásmo nastavené nemám apřitom mám časy v Hotmailu v českém tvaru a samozřejmě správné.
nofu
smartguru
smartguru

Časové pásmo na Hotmailu

Post by nofu »

Díky za přejmenování, původně to bylo myšleno jako thread o Hotmailu obecně - nenašel sem jej.

Koukám na to časové pásmo, tam není CET, mohu dát jen GMT, to zřejmě můj problém nevyřeší.

dwbmb wrote:Nic takového nepozoruji. Každopádně tě od teď pokládám za trolla, bo je to hned první položka v možnostech hotmailu "Podrobnosti o účtu(heslo, alias, časové pásmo)".
To vím, tak na to klepni a řekni mi, kde tam to časové pásmo je, či kde ho změnim? Já to nenašel :(

EDIT: už sem to našel, díky Vlasta W.
nofu
smartguru
smartguru

Časové pásmo na Hotmailu

Post by nofu »

Můžu změnit Adresa bydliště - Země nebo oblast z US na CZ, když mám US LiveID? Pak mi teprve nabídne CET.
chmeldas
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"

Časové pásmo na Hotmailu

Post by chmeldas »

Ano změna live ID regionu je možná. http://www.xbox.com/cs-CZ/Live" onclick="window.open(this.href);return false;
Vlasta W.
smartstar
smartstar

Časové pásmo na Hotmailu

Post by Vlasta W. »

Ale jen jednou za rok! Navíc se tím připravíš o přístup k hudbě v Marketplace.
nofu
smartguru
smartguru

Časové pásmo na Hotmailu

Post by nofu »

Já ale nechci měnit svoje LiveID z US na CZ. Já chyci aby zůstalo US. Můžo to i v tomto případě změnit nebo ne? Jedná se o tento formulář: https://account.live.com/EditProf.aspx
Vlasta W.
smartstar
smartstar

Časové pásmo na Hotmailu

Post by Vlasta W. »

Nemůžeš, vždyť tohle je adresa tvého Live ID.
Tutok
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Časové pásmo na Hotmailu

Post by Tutok »

Pekný podvečer priatelia, ako zvyčajne mám nejaké laické otázky k tejto téme. Nie som si totiž istý ako to je. Live ID účet som si pri inštalácii mobilu dal oblasť česká rep. Účet mi urobilo s koncovkou @live.com. Potom som si zmenil v účte časové pásmo na Slovensko. Všetko mi funguje asi ako má. XBOX, MARKET,Hotmail a pod. V mobile mám nastavený systém na češtinu /samozrejme aj jazyk mobilu, miestny jazyk mám slovenčinu/. Už mi to tu raz Vlasta vysvetloval, ale stále mi nie sú jasné dve veci:
- aký vlastne do márie LiveID mám?
- akú hudbu v Markete máte na mysli?
Je to nejaký bordel, predpokladám, že to časové pásmo sa v skutočnosti dá zmeniť pri zmene LiveID, čo správne uviedol Vlasta, dá sa to len raz ročne. Čert aby sa v tom vyznal.
nofu
smartguru
smartguru

RE: Časové pásmo na Hotmailu

Post by nofu »

Vlasta W. wrote:Nemůžeš, vždyť tohle je adresa tvého Live ID.
Co se stane, když to tady změním? Převedení liveID na jinej region se prý dělá na stránkách xboxu.
Vlasta W.
smartstar
smartstar

Časové pásmo na Hotmailu

Post by Vlasta W. »

Podle mě se všechna nastavení musí shodovat (Live ID, billing, PC, telefon)
kalmia
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930 Black

Časové pásmo na Hotmailu

Post by kalmia »

Že se to musí vše shodovat jsem si myslel až do té doby, než jsem šel poprvé na Marketplace. V Live ID mám umístění USA, takže jsem v PC nastavil také Spojené státy. Ale při pokusu o stažení programu z MP mi bylo sděleno: Nastavení oblasti v účtu Live ID neodpovídá nastavení počítače (Spojené státy). Zkusil jsem Velkou Británii a to funguje. Takže "bydlím" v USA, ale market mám v librách a netuším proč. :)
Vlasta W.
smartstar
smartstar

Časové pásmo na Hotmailu

Post by Vlasta W. »

To je divné. Já mám Live ID v USA a v počítači musím mít USA, jinak se mi Zune ani nepřihlásí k Zune Social (Live ID). Zajímalo by mě, jak ot vlastně je, nicméně experimentovat s tím nehodlám. Mám to tak už od dob nákupu prvního Zune, mám tam custom domains, Zune points a prakticky veškerou svou cloudovou existenci. Experimentovat jsem zkusil jednou a nakonec to skončilo měsícem dohadování s neschopným supportem, až mi to museli na patřičných místech urgovat známí v MS.
nofu
smartguru
smartguru

Časové pásmo na Hotmailu

Post by nofu »

Dobrá, pokud to zkusím změnit, kde můžu předpokládat problém/cěho zkontrolovat funkčnost?

Také by mě zajímalo, zda je to vratné nebo nevratné nastavení?
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”