WP7, SkyDrive a pomalé načítání fotek do alba

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Mám problém s pomalým načítáním fotek ze SkyDrive do albumů v telefonu. Už několikrát mi bylo znemožněno "odprezentovat" fotky, protože zhruba 30 - 45 sekund čekat na přeměnu kostičkek v obrázek nebaví nikoho. Občas nechá načteny jen kostičky a tváří se, že nic lepšího na serveru není. Teprve až dám uložit do telefonu, začne konečně stahovat a po víc než půl minutě mám obrázek. Nejde o žádné HD fotky, vše je foceno na telefonu (1600px) a odesláno na SkyDrive.
Podobně mi to dělal i Android s Picasou, ale tam jsem to ještě přičítal domnělé nedokonalosti Androidu. Připomínám, že pomalým datovým připojením to není.
Má někdo podobný problém, nebo je to standard?
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Post by premikkoci »

No mně se náhledy načtou během sekundy (3G). Zkusil bych se zeptat někoho s Venue Pro.
kecirij
nováček
nováček
Zařízení: DELL Venue Pro

Post by kecirij »

zkoušel jsem to doma kde i přes to, že bydlím v ostravě nemám nějak extra super signál:-D wallpaper co měl cca půl mega mi doostřoval tak 40-50 sekund
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Že by byl problém opravdu s Dell Venue Pro? Ten telefon mě už začíná unavovat, je ušitý horkou jehlou a začíná se to pomalu projevovat ve více směrech.
Tak díky za reakce, asi budu muset dělat a nahrávat jen fotky 640x480. Ono s tou kvalitou foťáku to stejně asi nemá víc smysl :-)
kecirij
nováček
nováček
Zařízení: DELL Venue Pro

Post by kecirij »

Nemohu nic jiného než souhlasit... už mě taky pomalinku začíná štvát jsou to sice maličkosti, ale člověk by čekal když má dell jen jeden foun pro WP7, že se o něj bude hezky starat a ono nic :/
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”