Mám problém s pomalým načítáním fotek ze SkyDrive do albumů v telefonu. Už několikrát mi bylo znemožněno "odprezentovat" fotky, protože zhruba 30 - 45 sekund čekat na přeměnu kostičkek v obrázek nebaví nikoho. Občas nechá načteny jen kostičky a tváří se, že nic lepšího na serveru není. Teprve až dám uložit do telefonu, začne konečně stahovat a po víc než půl minutě mám obrázek. Nejde o žádné HD fotky, vše je foceno na telefonu (1600px) a odesláno na SkyDrive.
Podobně mi to dělal i Android s Picasou, ale tam jsem to ještě přičítal domnělé nedokonalosti Androidu. Připomínám, že pomalým datovým připojením to není.
Má někdo podobný problém, nebo je to standard?
WP7, SkyDrive a pomalé načítání fotek do alba
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
No mně se náhledy načtou během sekundy (3G). Zkusil bych se zeptat někoho s Venue Pro.
zkoušel jsem to doma kde i přes to, že bydlím v ostravě nemám nějak extra super signál:-D wallpaper co měl cca půl mega mi doostřoval tak 40-50 sekund
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Že by byl problém opravdu s Dell Venue Pro? Ten telefon mě už začíná unavovat, je ušitý horkou jehlou a začíná se to pomalu projevovat ve více směrech.
Tak díky za reakce, asi budu muset dělat a nahrávat jen fotky 640x480. Ono s tou kvalitou foťáku to stejně asi nemá víc smysl
Tak díky za reakce, asi budu muset dělat a nahrávat jen fotky 640x480. Ono s tou kvalitou foťáku to stejně asi nemá víc smysl
Nemohu nic jiného než souhlasit... už mě taky pomalinku začíná štvát jsou to sice maličkosti, ale člověk by čekal když má dell jen jeden foun pro WP7, že se o něj bude hezky starat a ono nic :/