TV program pro Windows Phone
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Konečně doděláno a odesláno do Marketu ke schválení... Sice v pět ráno, ale o den dříve než jsem odhadoval xD
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
RE: TV program
No pekne valis, jen tak dal 
TV program
Nádhera....chlape, už aby bylo mango a půjde platit s českou kartou a UK účtem...Tvoje práce si zaslouží odměnu!
TV program
Skvělé! Mockrát díky, jsem rád, že ten zdroj dat pomohl. Jen se zeptám - je implementováno upozornění na daný pořad? V Mangu jestli se nepletu již aplikace může běžet částečně na pozadí, tak by mohlo jít, že si dám nějaké pořady do upozornění, aplikace na pozadí bude běžet jen pro případ zazvonění před začátkem pořadu?
- Robert Varga
- smartguru

TV program
Jj, skvělý zdroj dat, ačkoli šestimegové XMLko jsem uživatele nechtěl nutit tahat při každém spuštění a ukázalo se, že natáhnout si ho celé do databáze není úplně triviální (takže aby aplikace byla svižná, dalo to nakonec víc práce než jsem čekal), ale nyní je vše OK.
A co se týče upozornění, tak udělejme jedno společné bůůů
Způsob, který jsem využil pro Svátky, nebo Weather Tile (ode dneška je v marketu) se použít nedá (namísto každou půlhodinu se ve skutečnosti můj background task spouští jen max 5x za den, podle vytížení zařízení, baterky atp., takže je to nepoužitelné) a jiný nexeistuje.
Laboroval jsem alespoň s tím, že by se upomínka vložila na Tile. Pořad, který chceš mít na očích, ti může svítit na zadní straně Tilu aplikace, textově "Otázky Václava Moravce -enter- (23.9.) 13:30 - 14:20".
Nakonec jsem tuhle funkčnost zakomentoval a plánoval že až bude aplikace v Marketu a budu spamovat v sekci Software, vznesu dotaz jestli něco takového je pro vás zajímavé nebo ne...
A co se týče upozornění, tak udělejme jedno společné bůůů
Laboroval jsem alespoň s tím, že by se upomínka vložila na Tile. Pořad, který chceš mít na očích, ti může svítit na zadní straně Tilu aplikace, textově "Otázky Václava Moravce -enter- (23.9.) 13:30 - 14:20".
Nakonec jsem tuhle funkčnost zakomentoval a plánoval že až bude aplikace v Marketu a budu spamovat v sekci Software, vznesu dotaz jestli něco takového je pro vás zajímavé nebo ne...
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
TV program
Paráda, užitečná app. Pokud je zdarma, budu si muset koupit jinou tvoji (placenou) app, abych tě podpořil 
výtečný počin... Jse mrád, že zůstalo zachováno klasické Metro UI... V jednoduchosti je síla.
-
Tomáš Slavíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nexus 5, Galaxy S3, Nokia X, iPad mini
Aplikace vypadá moc pěkně 
Jinak, nedaly by se na to upozorňování využít Push notifikace, viz např. tento článek? Je jasné, že aby to fungovalo, bude muset mít telefon připojení k internetu... Ale myslím, že přesně k tomuto účelu byl push notifikace zamýšleny (já jsem si s nimi zatím nezkoušel hrát).
Jinak, nedaly by se na to upozorňování využít Push notifikace, viz např. tento článek? Je jasné, že aby to fungovalo, bude muset mít telefon připojení k internetu... Ale myslím, že přesně k tomuto účelu byl push notifikace zamýšleny (já jsem si s nimi zatím nezkoušel hrát).
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Pekne, to mas uz pomalu mezi ceskymi aplikacemi monopol, jak tak koukam 
Weather Tile vypadá pěkně, odkud to bere data?
K těm upozorněním na pořad, je škoda, že to nejde, ale chápu to, ikdyž jsem myslel že v Mango již problém nebude s během aplikace na pozadí. Osobně bych za upomínku na tile byl všema deseti, když nelze přidat upozornění
K těm upozorněním na pořad, je škoda, že to nejde, ale chápu to, ikdyž jsem myslel že v Mango již problém nebude s během aplikace na pozadí. Osobně bych za upomínku na tile byl všema deseti, když nelze přidat upozornění
-
ChilliMeat
- přispěvatel

- Zařízení: Apple iPhone 4S 64GB
Výborně, i když se na televizi skoro nedívám, možná by mě k tomu lepší přehled o programech dokopal
Jen je škoda těch nefungujících upozornění.
- Robert Varga
- smartguru

TV program
Aplikaci jsem do Marketu dal za nekřesťanských 26 kaček! Je s full featured trial verzí.Radek Hulán wrote:Paráda, užitečná app. Pokud je zdarma, budu si muset koupit jinou tvoji (placenou) app, abych tě podpořil
Metro, jak řekl Radek ve svém skvělém YT videu, je fakt bezkonkurenční.tom028 wrote:výtečný počin... Jse mrád, že zůstalo zachováno klasické Metro UI... V jednoduchosti je síla.
Vidíš, úplně jsem zapomněl, no pokud bude aplikace stahovaná, tak to určo udělám. Dik za probuzeníTomáš Slavíček wrote:...nedaly by se na to upozorňování využít Push notifikace...
Včera jsem byl na obědě s CIO nejmenované banky a řekl mi "you know, I'm sorry, but I think your ATMs app is bullshit". Odpovědi "Someone has to do bullshit to let others do the better" se nešlo ubránit.Necroman wrote:Pekne, to mas uz pomalu mezi ceskymi aplikacemi monopol, jak tak koukam
A tak si to i myslím... Dělám jednoduché apps, nejsem žádný extra programátor ani myslitel... Ale vím sám od sebe že to v ostatních vyvolává pnutí ("kur*a, tohle přece jde udělat mnohem líp...")
Pro mně jako fandu MS a rozhýbavače zdejších vývojářů = mission accomplished
Jsi borec díky ti za to co děláš !!!