TV program pro Windows Phone

Vše okolo vývoje aplikací pro platformy Windows Phone a Windows 10 Mobile
Post Reply
Robert Varga
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC Titan

Post by Robert Varga »

Konečně doděláno a odesláno do Marketu ke schválení... Sice v pět ráno, ale o den dříve než jsem odhadoval xD
tvprogram.png
Náhled na aplikace TV Program pro Windows Phone
(244.96 KiB) Downloaded 1 time
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

RE: TV program

Post by p.a.Ť.o »

No pekne valis, jen tak dal :-)
Alah
nováček
nováček
Zařízení: DELL Venue Pro

TV program

Post by Alah »

Nádhera....chlape, už aby bylo mango a půjde platit s českou kartou a UK účtem...Tvoje práce si zaslouží odměnu!
Kositch
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Trophy

TV program

Post by Kositch »

Skvělé! Mockrát díky, jsem rád, že ten zdroj dat pomohl. Jen se zeptám - je implementováno upozornění na daný pořad? V Mangu jestli se nepletu již aplikace může běžet částečně na pozadí, tak by mohlo jít, že si dám nějaké pořady do upozornění, aplikace na pozadí bude běžet jen pro případ zazvonění před začátkem pořadu?
Robert Varga
smartguru
smartguru

TV program

Post by Robert Varga »

Jj, skvělý zdroj dat, ačkoli šestimegové XMLko jsem uživatele nechtěl nutit tahat při každém spuštění a ukázalo se, že natáhnout si ho celé do databáze není úplně triviální (takže aby aplikace byla svižná, dalo to nakonec víc práce než jsem čekal), ale nyní je vše OK.

A co se týče upozornění, tak udělejme jedno společné bůůů :P Způsob, který jsem využil pro Svátky, nebo Weather Tile (ode dneška je v marketu) se použít nedá (namísto každou půlhodinu se ve skutečnosti můj background task spouští jen max 5x za den, podle vytížení zařízení, baterky atp., takže je to nepoužitelné) a jiný nexeistuje.

Laboroval jsem alespoň s tím, že by se upomínka vložila na Tile. Pořad, který chceš mít na očích, ti může svítit na zadní straně Tilu aplikace, textově "Otázky Václava Moravce -enter- (23.9.) 13:30 - 14:20".

Nakonec jsem tuhle funkčnost zakomentoval a plánoval že až bude aplikace v Marketu a budu spamovat v sekci Software, vznesu dotaz jestli něco takového je pro vás zajímavé nebo ne...
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

TV program

Post by Radek Hulán »

Paráda, užitečná app. Pokud je zdarma, budu si muset koupit jinou tvoji (placenou) app, abych tě podpořil :)
tom028
přispěvatel
přispěvatel

Post by tom028 »

výtečný počin... Jse mrád, že zůstalo zachováno klasické Metro UI... V jednoduchosti je síla.
Tomáš Slavíček
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nexus 5, Galaxy S3, Nokia X, iPad mini

Post by Tomáš Slavíček »

Aplikace vypadá moc pěkně :)

Jinak, nedaly by se na to upozorňování využít Push notifikace, viz např. tento článek? Je jasné, že aby to fungovalo, bude muset mít telefon připojení k internetu... Ale myslím, že přesně k tomuto účelu byl push notifikace zamýšleny (já jsem si s nimi zatím nezkoušel hrát).
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 925

Post by Martin Suchan »

Pekne, to mas uz pomalu mezi ceskymi aplikacemi monopol, jak tak koukam :)
Kositch
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Trophy

Post by Kositch »

Weather Tile vypadá pěkně, odkud to bere data?

K těm upozorněním na pořad, je škoda, že to nejde, ale chápu to, ikdyž jsem myslel že v Mango již problém nebude s během aplikace na pozadí. Osobně bych za upomínku na tile byl všema deseti, když nelze přidat upozornění :)
ChilliMeat
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Apple iPhone 4S 64GB

Post by ChilliMeat »

Výborně, i když se na televizi skoro nedívám, možná by mě k tomu lepší přehled o programech dokopal :) Jen je škoda těch nefungujících upozornění.
Robert Varga
smartguru
smartguru

TV program

Post by Robert Varga »

Radek Hulán wrote:Paráda, užitečná app. Pokud je zdarma, budu si muset koupit jinou tvoji (placenou) app, abych tě podpořil :)
Aplikaci jsem do Marketu dal za nekřesťanských 26 kaček! Je s full featured trial verzí.
tom028 wrote:výtečný počin... Jse mrád, že zůstalo zachováno klasické Metro UI... V jednoduchosti je síla.
Metro, jak řekl Radek ve svém skvělém YT videu, je fakt bezkonkurenční.
Tomáš Slavíček wrote:...nedaly by se na to upozorňování využít Push notifikace...
Vidíš, úplně jsem zapomněl, no pokud bude aplikace stahovaná, tak to určo udělám. Dik za probuzení :P
Necroman wrote:Pekne, to mas uz pomalu mezi ceskymi aplikacemi monopol, jak tak koukam :)
Včera jsem byl na obědě s CIO nejmenované banky a řekl mi "you know, I'm sorry, but I think your ATMs app is bullshit". Odpovědi "Someone has to do bullshit to let others do the better" se nešlo ubránit.

A tak si to i myslím... Dělám jednoduché apps, nejsem žádný extra programátor ani myslitel... Ale vím sám od sebe že to v ostatních vyvolává pnutí ("kur*a, tohle přece jde udělat mnohem líp...")

Pro mně jako fandu MS a rozhýbavače zdejších vývojářů = mission accomplished :grin:
ZD3ND4
nováček
nováček
Zařízení: Vše co je

Post by ZD3ND4 »

Jsi borec díky ti za to co děláš !!!
Post Reply

Return to “Programování a vývoj”