ilustrační fotografie
Zde je záznam e-mailové komunikace:
Esaras wrote:Dobry den,
uprimne, podarilo se mi spustit Windows Phone 7 na mem pristroji HTC HD2, kde funguje zcela bez problemu, avsak WP7 nebyl pro tento pristroj oficialne vydan. System jako takovy je velmi odlehceny a proto jsem si chtel stahnout/koupit nejake aplikace z Marketplace, ale problem je v pristupu ke sluzbam Live a Marketplace, ktere vyzaduji aktivaci systemu. Jelikoz jsem WP7 nedostal k pristroji, nemam tedy aktivacni klic a chtel bych vas tedy pozadat, zda by jste mi mohli aktivacni klic poslat, v pripade ze je to ve vasich kompetencich, pripadne jake mam moznosti, pokud bych chtel licenci ziskat (treba za nejaky poplatek). Predpokladam ze situaci kolem WP7 na internetu sledujete a vite, ze rada lidi takto zavolala na zahranicni podporu Microsoftu s dotazem ohledne "ztraceneho" klice k svemu "HD7", avsak nemyslim si ze je potreba kolem toho delat takovou saskarnu. Proto Vas zadam narovinu o aktivacni klic pro muj HTC HD2. Myslim, ze to je vyhodne pro obe strany. Ja budu mit plne funkcni moderni system, ktery se mi libi. Na druhou stranu dam Microsoftu vydelat tim, ze si koupim nejake aplikace z Marketplace a navic takto budu rozsirovat komunitu lidi s timto novym systemem. Predem diky za jakoukoliv odpoved.
S pozdravem ...
Microsoft wrote: Vážený pane ...,
děkujeme Vám, že jste kontaktoval Zákaznické centrum společnosti Microsoft.
Vašemu dotazu přesně nerozumím. Pokud se Vám jedná o získání PK k produktu Windows Phone 7, k operačnímu systému, bohužel Vám nemůžeme pomoci, tento PK nezjistíme.Pokud by se jednalo o PK který je vyžadován pro Windows Phone 7 při aktivaci služeb LIVE ID atd. je možno pro Vás klíč vygenerovat. V tomto případě potřebujeme dané telefonní číslo, typ telefonu, a Vaše celé kontaktní údaje. Prosím upřesněte tedy situaci. Děkuji. Pokud máte další dotazy, neváhejte se na nás prosím obrátit.
Esaras wrote: Dobry den, diky za odpoved.
Pri prvnim spusteni jsem byl systemem vyzvan k aktivaci Windows Live uctu, stejne tak pokazde, kdyz se pokusim provadet nejake akce v Marketplace - viz. http://support.microsoft.com/kb/2431699" onclick="window.open(this.href);return false;. Jak jsem pochopil, standardne je tento klic dodavan s novym telefonem. Jelikoz mam HTC HD2, ktery byl dodan s Windows Mobile 6.5, tento klic nemam. Proto jsem prave psal onu zadost, zda je mozne tento klic nejak ziskat.
Doplnujici udaje
Typ telefonu: HTC HD2
IMEI: (IMEI telefonu)
Live ucet: (email)
Jmeno: ...
Adresa trvaleho bydliste: ...
Tel.: ...
S pranim hezkeho dne, ...
- následně proběhla telefonická komunikace mezi Esarasem a paní ze zákaznické linky MicrosoftuMicrosoft wrote: Vážený pane ....,
Děkuji za inforamce.Momentálně řešíme jistou záležitost s generováním klíčů pro služby Windows Live Windows Phone 7, může to zabrat několik dní, jakmile budeme mít informace, budeme Vás kontaktovat.Použijeme Vaše doplňující informace k vygenerování PK. Prosíme o strpení. Pokud máte další dotazy, neváhejte se na nás prosím obrátit.
S pozdravem a přáním krásného dne ...
Microsoft wrote: Vážený pane ...,
jenom přeposílám informaci že produktový klíč byl diktován během telefonního hovoru.