Hlasové vytáčení
Hlasové vytáčení
Zakoupil jsem bluetooth sluchátko a naivně se domníval,že zmáčknutím tlačítka aktivuji hlasové vytáčení.Hlasové vytáčení,jako takové funguje v automobilovém panelu.Bohužel pouze s platnou licencí k navigaci.Nedá se to nějak obejít?Do sluchátka nejde ani hovor ze Skype.O koupi navigace zatím neuvažuji,nicméně hlasové vytáčení bych velmi uvítal.Samozřejmě v češtině.Víte někdo,jak na to? 
Hlasové vytáčení
ahoj resim uplne ten samy problem s hlasovym vytacenim na Samsung Galaxy.zatim jsem na nic nenarazil.
Hlasové vytáčení
riesim to iste co ty, bez uspechu !
tuto funkciu telefonu som povazoval za samozrejmost, kedze som to pouzival este na hlupom telefone za par supov od SE a aj na smartphone s windows mobile 6,1, ani vo sne ma nenapadlo, ze moderny novy system to v zaklade nema !!!
tuto funkciu telefonu som povazoval za samozrejmost, kedze som to pouzival este na hlupom telefone za par supov od SE a aj na smartphone s windows mobile 6,1, ani vo sne ma nenapadlo, ze moderny novy system to v zaklade nema !!!
Hlasové vytáčení
Taky jsem tento problem resil, google sice uvolnil Voice Actions for Android, ale hlasove vytaceni funguje jen v anglictine, v cestine to je nepouzitelne. Ted jsem na marketu narazil na Cyberon Voice Commander (CZ). Zatim zkousim, sice to neni uplne presne to, co jsem puvodne hledal, ale hlasove vytaceni funguje a presnost rozpoznani prijatelna. Jen je ten proces vytoceni malinko "zdlouhavy" a je to placene... Ale nic lepsiho jsem zatim nenasel...
Re: Hlasové vytáčení
Skúšal niekto Vlingo virtual assistant?
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Hlasové vytáčení
Zkoušel, bohužel stejná potíž jako s Voice Actions. Pořádně funguje jen s angličtinou.
Hlasové vytáčení
Teké mne zarazilo,že "nejvybavenější" mobil nemá tuto funkci.Win.6.1 Eten házel do sluchátka vše,i pokyny z navi.Možná,že se dočkáme,bude to chtít trpělivost.Určítě za to nevyhodím nějakých 2500 Kč,nebo kolik to chtějí za aktivaci navigace.dufulo wrote:riesim to iste co ty, bez uspechu !
-- doplnění předchozího příspěvku (ned úno 13, 2011 15:33) --
Takže zatím dvě oficiální řešení:1.zakoupit navigaci a automobilový panel má hlasové vytáčení.
2.Cyberon voice commander je v češtině za nějakých 107 Kč.
Volil jsem 2 variantu a zatím spokojenost.Na stránkách Cyberonu si můžete zdarma stáhnout čínskou verzi.Nejde změnit jazyk,ale to ani u české.Kdo umí čínsky,má tedy velkou výhodu,ušetří.
Re: Hlasové vytáčení
Konecne som sa dockal 
Vcera som zakupil novy program Voice speed dial od Cyberonu. Robi presne to, co aj hlasove vytacanie na wm6.1. Do programu si cez hands free sadu nahovorim tagy ku jednotlivym kontaktom a apliaciam. Potom uz staci tuknut do tlacitka handsfree, spusti sa VSD a caka na povel. Takto si viem spustit aj navigaciu...
Som maximalne spokojny, uz len toto mi chybalo k spokojnemu prechodu z wm61 na android...
Vcera som zakupil novy program Voice speed dial od Cyberonu. Robi presne to, co aj hlasove vytacanie na wm6.1. Do programu si cez hands free sadu nahovorim tagy ku jednotlivym kontaktom a apliaciam. Potom uz staci tuknut do tlacitka handsfree, spusti sa VSD a caka na povel. Takto si viem spustit aj navigaciu...
Som maximalne spokojny, uz len toto mi chybalo k spokojnemu prechodu z wm61 na android...