Hlasové vytáčení

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
Post Reply
firg
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

Hlasové vytáčení

Post by firg »

Zakoupil jsem bluetooth sluchátko a naivně se domníval,že zmáčknutím tlačítka aktivuji hlasové vytáčení.Hlasové vytáčení,jako takové funguje v automobilovém panelu.Bohužel pouze s platnou licencí k navigaci.Nedá se to nějak obejít?Do sluchátka nejde ani hovor ze Skype.O koupi navigace zatím neuvažuji,nicméně hlasové vytáčení bych velmi uvítal.Samozřejmě v češtině.Víte někdo,jak na to? :roll:
Aichman
nováček
nováček
Zařízení: HTC Diamond 2 Topaz

Hlasové vytáčení

Post by Aichman »

ahoj resim uplne ten samy problem s hlasovym vytacenim na Samsung Galaxy.zatim jsem na nic nenarazil.
dufulo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD, Evo 3D

Hlasové vytáčení

Post by dufulo »

riesim to iste co ty, bez uspechu !
tuto funkciu telefonu som povazoval za samozrejmost, kedze som to pouzival este na hlupom telefone za par supov od SE a aj na smartphone s windows mobile 6,1, ani vo sne ma nenapadlo, ze moderny novy system to v zaklade nema !!!
medik
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC Desire Z

Hlasové vytáčení

Post by medik »

Taky jsem tento problem resil, google sice uvolnil Voice Actions for Android, ale hlasove vytaceni funguje jen v anglictine, v cestine to je nepouzitelne. Ted jsem na marketu narazil na Cyberon Voice Commander (CZ). Zatim zkousim, sice to neni uplne presne to, co jsem puvodne hledal, ale hlasove vytaceni funguje a presnost rozpoznani prijatelna. Jen je ten proces vytoceni malinko "zdlouhavy" a je to placene... Ale nic lepsiho jsem zatim nenasel...
dufulo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Re: Hlasové vytáčení

Post by dufulo »

Skúšal niekto Vlingo virtual assistant?

Sent from my Desire HD using Tapatalk
medik
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC Desire Z

Hlasové vytáčení

Post by medik »

Zkoušel, bohužel stejná potíž jako s Voice Actions. Pořádně funguje jen s angličtinou.
firg
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

Hlasové vytáčení

Post by firg »

dufulo wrote:riesim to iste co ty, bez uspechu !
tuto funkciu telefonu som povazoval za samozrejmost, kedze som to pouzival este na hlupom telefone za par supov od SE a aj na smartphone s windows mobile 6,1, ani vo sne ma nenapadlo, ze moderny novy system to v zaklade nema !!!
Teké mne zarazilo,že "nejvybavenější" mobil nemá tuto funkci.Win.6.1 Eten házel do sluchátka vše,i pokyny z navi.Možná,že se dočkáme,bude to chtít trpělivost.Určítě za to nevyhodím nějakých 2500 Kč,nebo kolik to chtějí za aktivaci navigace.

-- doplnění předchozího příspěvku (ned úno 13, 2011 15:33) --

Takže zatím dvě oficiální řešení:1.zakoupit navigaci a automobilový panel má hlasové vytáčení.
2.Cyberon voice commander je v češtině za nějakých 107 Kč.
Volil jsem 2 variantu a zatím spokojenost.Na stránkách Cyberonu si můžete zdarma stáhnout čínskou verzi.Nejde změnit jazyk,ale to ani u české.Kdo umí čínsky,má tedy velkou výhodu,ušetří. :roll:
dufulo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Re: Hlasové vytáčení

Post by dufulo »

Konecne som sa dockal :)
Vcera som zakupil novy program Voice speed dial od Cyberonu. Robi presne to, co aj hlasove vytacanie na wm6.1. Do programu si cez hands free sadu nahovorim tagy ku jednotlivym kontaktom a apliaciam. Potom uz staci tuknut do tlacitka handsfree, spusti sa VSD a caka na povel. Takto si viem spustit aj navigaciu...
Som maximalne spokojny, uz len toto mi chybalo k spokojnemu prechodu z wm61 na android...
Post Reply

Return to “HTC Desire HD”