To ze to nema plnohodnotny multitasking vsichni, z me nepochopitelneho duvodu vnimaji jako nevyhodu....ja v tom vidim jednu z hlavnich vyhod tohoto OS, protoze aplikace, ktera je aktivni dostava cely (nebo temer cely) vykon cpu a nemusi se o cpu delit s dalsima 90ti procesama na pozadi, mezi kterymi system prepina. Tim padem maji aplikace okamzitou odezvu a bezi podstatne rychleji nez pri klasickem switchingu. Navic kdo uz mel v ruce iphone, tak vi, ze multitasking tam vubec nechybi, notifikace resi vse potrebne. Telefon s wp7 jsem jeste v ruce nemel, ale troufam si rict ze wm6.5 ani android se odezvou systemu na wp7 nebudou vubec chytat. Navic absence plnohodnotneho MT ma taky vyhodu v tom, ze setri baterii....pokud napriklad nyni na wm6.5 zminimalizuju operu kde mi bezi flash, tak ten flash neustale dostava cpu a zdima z nej vykon. U wp7 bude zminimalizovana aplikace uspana a nebude dostavat zadny cpu time, tudiz pokud bude aktivni aplikace jenz vyzaduje minimum vykonu, bude se cpu kopat do zadku = nizsi spotreba.
Absence marketu by mi ani tak nevadila, pokud tam ty aplikace pujdou nainstalovat i z neovereneho zdroje jako to jde zapnout u androidu.
Jak tady uz nekdo zminil, to ze se system bude updatovat primo od ms, se mi taky dost libi, je to krok vpred

. Premyslim ze vymenim hd2 za dell lightning, ale jeste si pockam zda cotulla dorazi ten port wm7 na hd2 a uvidime jestli to bude pouzitelne

.