SE Shakira: Zlatá střední cesta v modelové řadě X10

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Poměrně úspěšná řada komunikátorů Xperia X10 od Sony Ericssonu by se v následujících měsících mohla rozšířit o další přírůstek, který by se svou velikostí zařadil mezi modely Xperia X10 a Xperia X10 Mini. Šlo by tedy o rozumnou alternativu pro všechny, kterým X10 přijde příliš velká a X10 mini naopak moc titěrná. Nový přírůstek do rodiny nese kódové označení "Shakira". Displej by měl nabídnout úhlopříčku 3,2" nebo 3,5" a kromě přítomnosti operačního systému Android 2.1 se dočkáme i vlastního uživatelského prostředí TimeScape. Další podrobnosti nejsou v tuto chvíli známy, ven se zatím dostala pouze jedna nepříliš kvalitní fotografie.

obrázek

Zdroj: Phandroid
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Post by Jiří Hanč »

Chce to Shakiru Pro se Snapdragonema bylo by to ideální... (Pro mě.)
Pacik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: MDA Compact V

Post by Pacik »

To Waiet: Pro mně by byl ideální spíše kdyby tam daly pořádný procesor, né nějakej Snapdragon...
dovhp
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 4 - iPad 3g

Post by dovhp »

co by jsi chtel za lepsi jak snapdragon pokud vim tak je to nejvykonejsi mobilni procesor :D
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Post by radospol »

pacik: zda sa ti x10,alebo hd2... malo vykonne? Ked tam bude vnutro z x10,tak to bude fajn.A ten displej by mali dat 3,5.
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Post by Jiří Hanč »

Pacik wrote:To Waiet: Pro mně by byl ideální spíše kdyby tam daly pořádný procesor, né nějakej Snapdragon...
Já uvádim reálnou možnost a nic jinýho než QC se od HTC teď očekávat nedá. Mimo to je Snapdragon pro běžný užívání rozhodně dostačující... (Jo, Hummingbird je rozhodně fajn, ale já bych si se Snapdragonem vystačil.)
Pacik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: MDA Compact V

Post by Pacik »

dovhp wrote:co by jsi chtel za lepsi jak snapdragon pokud vim tak je to nejvykonejsi mobilni procesor :D
Co třeba Hummingbird?

Waiet wrote:
Pacik wrote:To Waiet: Pro mně by byl ideální spíše kdyby tam daly pořádný procesor, né nějakej Snapdragon...
Já uvádim reálnou možnost a nic jinýho než QC se od HTC teď očekávat nedá. Mimo to je Snapdragon pro běžný užívání rozhodně dostačující... (Jo, Hummingbird je rozhodně fajn, ale já bych si se Snapdragonem vystačil.)
Ano, Snapdragon je na běžné používání dostatečně výkonný, ale proč nemít něco lepšího? To je jako kdyby ti někdo dal na výběr mezi Felicií a Superbem. Sice Felicie pro běžné užívání stačí, ale proč nemít něco lepšího?
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Post by radospol »

porovnanie ti trosku nevyslo:) v tomto pripade by bolo lepsie porovnat feliciu a feliciu s motorom fabie RS. Nemozme ocakavat ze po necelom roku nabehnutia snapdragonu sa budu snazit zase to posunut dalej. Momentalne ponuka doooost postacujuci vykon.(postacujuci je spatne slovo).Pred rokom sa nam mohlo len snivat o takomto vykone na ppc s qualcomama.
javak810i
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung i9000 Galaxy S 16GB

Post by javak810i »

Před rokem možná,ale před 3, 4 lety jsme tu měli i výkonější PPC. CQ to posr_l
Post Reply

Return to “HTC telefony”