Zdroj: Phandroid

Já uvádim reálnou možnost a nic jinýho než QC se od HTC teď očekávat nedá. Mimo to je Snapdragon pro běžný užívání rozhodně dostačující... (Jo, Hummingbird je rozhodně fajn, ale já bych si se Snapdragonem vystačil.)Pacik wrote:To Waiet: Pro mně by byl ideální spíše kdyby tam daly pořádný procesor, né nějakej Snapdragon...
Co třeba Hummingbird?dovhp wrote:co by jsi chtel za lepsi jak snapdragon pokud vim tak je to nejvykonejsi mobilni procesor :D
Ano, Snapdragon je na běžné používání dostatečně výkonný, ale proč nemít něco lepšího? To je jako kdyby ti někdo dal na výběr mezi Felicií a Superbem. Sice Felicie pro běžné užívání stačí, ale proč nemít něco lepšího?Waiet wrote:Já uvádim reálnou možnost a nic jinýho než QC se od HTC teď očekávat nedá. Mimo to je Snapdragon pro běžný užívání rozhodně dostačující... (Jo, Hummingbird je rozhodně fajn, ale já bych si se Snapdragonem vystačil.)Pacik wrote:To Waiet: Pro mně by byl ideální spíše kdyby tam daly pořádný procesor, né nějakej Snapdragon...

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest