zdravim
chci se zeptat jestli existuje emulator androidu na wm ? Chtel bych skusit aplikace co jsou prave na android.Diky za odpoved
Emulator androidu na WM?
Emulato android existuje ??
Pre vela zariadeni je cely android ako wm "aplikacia", pripadne mozes skusit stiahnut emulator na PC...
Emulator androidu na WM?
na xda developers si muzes stahnout do mobilu celej android. funguje docela dobre, ale naky veci zatim nefungujou - fotak, audio, gps... ale na vyzkouseni aplikaci staci
Emulator androidu na WM?
aha no chci si prave nechat wm a k tomu nejaky emulator abych mohl pouzivat aplikace z androida
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Emulator androidu na WM?
Ten "emulátor" vypíná WM a nastartuje Androida, takže to žádný emulátor není
. Nicméně původní WM zůstanou nedotčena a po vypnutí Androida se znovu spustí WM. Viz http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=601751" onclick="window.open(this.href);return false;
Nicméně musím varovat: v každé novější verzi se sice něco opraví, ale taky se pokazí to, co už fungovalo
Nicméně musím varovat: v každé novější verzi se sice něco opraví, ale taky se pokazí to, co už fungovalo
Emulator androidu na WM?
Chtěl bych se zeptat, když si stáhnu na xda developers android a nazačátku instalace mi spadne obrazovka a na displayi jsou pouze bílé malé písmenka, jestli jsem ztratil záruku na zařízení. (hned po zobrazení písmenek jsem vyjmul baterii). Mám MDA kratce a nechtěl bych přijít o záruku:-). Dík za odpověď
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Emulator androidu na WM?
To je u Androidu na WM zcela normální, vůbec se toho nebojte, o záruku jste nepřišel a ani nepřijdete
Načítá se totiž Linux, na němž je Android založený
První start může trvat i 10 minut, tak se nelekněte, pokud se výpis z konzole někde zamrzne. Vždy můžete restartovat (buď vytáhnutím baterky nebo zmáčknutím knoflíku Reset v krytu stylusu).
Dobrá rada: jakmile se zobrazí v levém horním rohu takový černý křížek v bílém políčku, jedná se o kalibraci displeje. Tam stylusem ťuknete do středu tohoto křížku a v dalším rohu se zobrazí další. Na ten další zase ťuknete a další a další... až kompletně křížky zmizí a bude kalibrace hotová.
A ještě něco: rozhodně v Androidu nefunguje kamera, GPS a světelný senzor; Bluetooth a WiFi (zejména to první) mají taky daleko k plné funkčnosti. A to vše žere baterku mnohem více než normální WM.
Dobrá rada: jakmile se zobrazí v levém horním rohu takový černý křížek v bílém políčku, jedná se o kalibraci displeje. Tam stylusem ťuknete do středu tohoto křížku a v dalším rohu se zobrazí další. Na ten další zase ťuknete a další a další... až kompletně křížky zmizí a bude kalibrace hotová.
A ještě něco: rozhodně v Androidu nefunguje kamera, GPS a světelný senzor; Bluetooth a WiFi (zejména to první) mají taky daleko k plné funkčnosti. A to vše žere baterku mnohem více než normální WM.