Emulator androidu na WM?

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
veilside
nováček
nováček
Zařízení: HTC diamond 2

Emulator androidu na WM?

Post by veilside »

zdravim
chci se zeptat jestli existuje emulator androidu na wm ? Chtel bych skusit aplikace co jsou prave na android.Diky za odpoved
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

Emulato android existuje ??

Post by matoman »

Pre vela zariadeni je cely android ako wm "aplikacia", pripadne mozes skusit stiahnut emulator na PC...
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Emulator androidu na WM?

Post by AtoM. »

na xda developers si muzes stahnout do mobilu celej android. funguje docela dobre, ale naky veci zatim nefungujou - fotak, audio, gps... ale na vyzkouseni aplikaci staci
veilside
nováček
nováček
Zařízení: HTC diamond 2

Emulator androidu na WM?

Post by veilside »

aha no chci si prave nechat wm a k tomu nejaky emulator abych mohl pouzivat aplikace z androida
Paulos
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB

Emulator androidu na WM?

Post by Paulos »

Ten "emulátor" vypíná WM a nastartuje Androida, takže to žádný emulátor není :). Nicméně původní WM zůstanou nedotčena a po vypnutí Androida se znovu spustí WM. Viz http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=601751" onclick="window.open(this.href);return false;

Nicméně musím varovat: v každé novější verzi se sice něco opraví, ale taky se pokazí to, co už fungovalo :-D
big snake
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: htc diamond 2

Emulator androidu na WM?

Post by big snake »

Chtěl bych se zeptat, když si stáhnu na xda developers android a nazačátku instalace mi spadne obrazovka a na displayi jsou pouze bílé malé písmenka, jestli jsem ztratil záruku na zařízení. (hned po zobrazení písmenek jsem vyjmul baterii). Mám MDA kratce a nechtěl bych přijít o záruku:-). Dík za odpověď
Paulos
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB

Emulator androidu na WM?

Post by Paulos »

To je u Androidu na WM zcela normální, vůbec se toho nebojte, o záruku jste nepřišel a ani nepřijdete :wink: Načítá se totiž Linux, na němž je Android založený :) První start může trvat i 10 minut, tak se nelekněte, pokud se výpis z konzole někde zamrzne. Vždy můžete restartovat (buď vytáhnutím baterky nebo zmáčknutím knoflíku Reset v krytu stylusu).

Dobrá rada: jakmile se zobrazí v levém horním rohu takový černý křížek v bílém políčku, jedná se o kalibraci displeje. Tam stylusem ťuknete do středu tohoto křížku a v dalším rohu se zobrazí další. Na ten další zase ťuknete a další a další... až kompletně křížky zmizí a bude kalibrace hotová.

A ještě něco: rozhodně v Androidu nefunguje kamera, GPS a světelný senzor; Bluetooth a WiFi (zejména to první) mají taky daleko k plné funkčnosti. A to vše žere baterku mnohem více než normální WM.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”