HTC Tattoo koupit nebo ne? poraďte

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Post Reply
Pepanisko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Blackberry Z10

Post by Pepanisko »

Zdravím. Mám možnost od známého levně koupit HTC Tattoo. Vubec ho nepoužíval jenejdnou zapnul čili nepoužitý. Chci se vás zeptat, co si o něm myslíte? Četl jsem recenze atd, ale vzdy se shodují jen v tom že QVGA rozlišení je kvuli aplikacim (ještě nejsou na toto rozlišení uzpůsobeny), a taky horší ovladatelnost. Dival jsem se ale na videa na Youtubea nějak se mi nezdálo že by se to ovládalo špatně¨, a taky rychlost je skvělá. Jinak design je skvelej, funkčně taky. Myslíte že aplikace dřív nebp později budou??? Aky mate na něj názor vy? Děkuji moc za reakce
pk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S4

Post by pk »

pokial chces vstupit do sveta androida na zaciatok je to fajn volba. Aplikacie su aj ked nie vsetky su kompatibilne s 320x240. Pokial je za dobru cenu neni o com podla mna.
Pepanisko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Blackberry Z10

Post by Pepanisko »

Tak díky moc za radu
Eriknem
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Nokia

Post by Eriknem »

Ja sa rozhodujem medzi HTC Tatoo, Touch 2 a Mivvy One. Hlavne asi podla vydrze baterky pretoze inak kazde ma nieco pre a proti. Nenasli by sa niekde nejake testy vydrze baterky? oficialne je na tom najlepsie Touch 2 a o dost horsie Mivvy One, ale realita moze byt ina
Post Reply

Return to “HTC telefony”