HTC Tattoo koupit nebo ne? poraďte
-
Pepanisko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
Zdravím. Mám možnost od známého levně koupit HTC Tattoo. Vubec ho nepoužíval jenejdnou zapnul čili nepoužitý. Chci se vás zeptat, co si o něm myslíte? Četl jsem recenze atd, ale vzdy se shodují jen v tom že QVGA rozlišení je kvuli aplikacim (ještě nejsou na toto rozlišení uzpůsobeny), a taky horší ovladatelnost. Dival jsem se ale na videa na Youtubea nějak se mi nezdálo že by se to ovládalo špatně¨, a taky rychlost je skvělá. Jinak design je skvelej, funkčně taky. Myslíte že aplikace dřív nebp později budou??? Aky mate na něj názor vy? Děkuji moc za reakce
-
pk
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S4
pokial chces vstupit do sveta androida na zaciatok je to fajn volba. Aplikacie su aj ked nie vsetky su kompatibilne s 320x240. Pokial je za dobru cenu neni o com podla mna.
-
Pepanisko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
Tak díky moc za radu
Ja sa rozhodujem medzi HTC Tatoo, Touch 2 a Mivvy One. Hlavne asi podla vydrze baterky pretoze inak kazde ma nieco pre a proti. Nenasli by sa niekde nejake testy vydrze baterky? oficialne je na tom najlepsie Touch 2 a o dost horsie Mivvy One, ale realita moze byt ina