automatické připojení EDGE

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
nooBody
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch2

Post by nooBody »

Zdravím,
po aktualizaci počasí a nastavení emailových účtů v touchflo na mém PPC přes WiFi se po odpojení Wifi po nějaké době (nezjistil jsem kolik minut to je) se mi moje PPC automaticky připojí na EDGE, což nechci. Kde a popřípadě jak je možnost tohle automatické připojování zrušit.
Dík
arcangel
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by arcangel »

Taky jsem řešil tento problém. Po tom co jsem si zde přečetl jsem si našel program nodata od modaco, který slouží především pro zabránění přenosu dat při roamingu, nicméně i v této situaci poslouží, připojíte se tedy už jen ručně
http://www.modaco.com/content/pocket-pc ... ty-nodata/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Modaco NoData
nooBody
nováček
nováček

Post by nooBody »

díky to NoData zdá se funguje, jen jsem myslel, že tam bude větší možnost nastavení :D
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor

Ono existuje několik řešení, ale většinou je to stejně 'všechno nebo nic'. Pokud internetové připojení přes EDGE nepoužíváš vůbec, můžeš si ho u operátora blokovat a nebudeš tak potřebova žádné dodatečné programy. Je to na tobě jak moc bys EDGE využil.
Jirka10
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC HD2 + MDA Vario II z nostalgie

Post by Jirka10 »

Ahoj, myslím že pokud nehodláš EDGE/GPRS vůbec používat tak myslim, že je lepší odstranit datový účet svého operátora z telefonu, než do něj instalovat aplikaci která bude omezovat jeho spouštění.... Ja měl obrácený problém , nechtělo se mi to k netu přes EDGE připojit, ale už je to vyřešeno.
Jirka
nooBody
nováček
nováček

Post by nooBody »

neříkám, že EDGE nikdy nepoužiju, protože se občas stane, že potřebuji nutně na internet a když nebude dostupná nějaká "free wifi", tak je tu EDGE. Když ale na internetu nepotřebuji být připojen, tak proč bych měl platit za aktualizace počasí nebo stahování mailu a podobné věci :)
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor

Tak v tom pripade bude asi NoData nejlepší z nabízených variant. Ikdyž uplně pohodlné nění...
Marty22
přispěvatel
přispěvatel

Post by Marty22 »

me to delalo taky u nejake neofiko romky a nasel jsem nastaveni v advanced config.Jde nastavit odpojeni po urcite dobe nebo zakazat pripojeni pri registraci do site.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor

Jo no vidis, na to jsem uplne zapomnel. V Advanced Configu to jde taky nastavit. Myslim, ze je to v Menu-More settings-Connection.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”