automatické připojení EDGE
Zdravím,
po aktualizaci počasí a nastavení emailových účtů v touchflo na mém PPC přes WiFi se po odpojení Wifi po nějaké době (nezjistil jsem kolik minut to je) se mi moje PPC automaticky připojí na EDGE, což nechci. Kde a popřípadě jak je možnost tohle automatické připojování zrušit.
Dík
po aktualizaci počasí a nastavení emailových účtů v touchflo na mém PPC přes WiFi se po odpojení Wifi po nějaké době (nezjistil jsem kolik minut to je) se mi moje PPC automaticky připojí na EDGE, což nechci. Kde a popřípadě jak je možnost tohle automatické připojování zrušit.
Dík
Taky jsem řešil tento problém. Po tom co jsem si zde přečetl jsem si našel program nodata od modaco, který slouží především pro zabránění přenosu dat při roamingu, nicméně i v této situaci poslouží, připojíte se tedy už jen ručně
http://www.modaco.com/content/pocket-pc ... ty-nodata/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.modaco.com/content/pocket-pc ... ty-nodata/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Modaco NoData
díky to NoData zdá se funguje, jen jsem myslel, že tam bude větší možnost nastavení :D
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Ono existuje několik řešení, ale většinou je to stejně 'všechno nebo nic'. Pokud internetové připojení přes EDGE nepoužíváš vůbec, můžeš si ho u operátora blokovat a nebudeš tak potřebova žádné dodatečné programy. Je to na tobě jak moc bys EDGE využil.
-
Jirka10
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: HTC HD2 + MDA Vario II z nostalgie
Ahoj, myslím že pokud nehodláš EDGE/GPRS vůbec používat tak myslim, že je lepší odstranit datový účet svého operátora z telefonu, než do něj instalovat aplikaci která bude omezovat jeho spouštění.... Ja měl obrácený problém , nechtělo se mi to k netu přes EDGE připojit, ale už je to vyřešeno.
Jirka
Jirka
neříkám, že EDGE nikdy nepoužiju, protože se občas stane, že potřebuji nutně na internet a když nebude dostupná nějaká "free wifi", tak je tu EDGE. Když ale na internetu nepotřebuji být připojen, tak proč bych měl platit za aktualizace počasí nebo stahování mailu a podobné věci 
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Tak v tom pripade bude asi NoData nejlepší z nabízených variant. Ikdyž uplně pohodlné nění...
me to delalo taky u nejake neofiko romky a nasel jsem nastaveni v advanced config.Jde nastavit odpojeni po urcite dobe nebo zakazat pripojeni pri registraci do site.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Jo no vidis, na to jsem uplne zapomnel. V Advanced Configu to jde taky nastavit. Myslim, ze je to v Menu-More settings-Connection.