Nevyskakuji mi sms, budik

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Post Reply
Jerii
nováček
nováček
Zařízení: S II, BB 9900

Post by Jerii »

Dobry den mam takovy problem. Kdyz mi prijde sms nebo zazvoni budik nebo mi to najde novy vysilac wifi tak mi to nevyskoci navrch vseho co je zrovna spusteneho jen to udela zvuk a jinak nic ... drive kdyz mi prisla sms tak hned vyskocila navrch a ja si aspon zacatek mohl precist ... muzete prosim poradit ? v nastaveni sem to nenasel ale mozna to tam nekde je ... :)
rebetis
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC touch 2

Post by rebetis »

Ahoj, v nastaveni zvuky-vyzvánění to celé prolistuj a nataviš příjem zpráv a taky jejich zobrazení....mam takový dojem že se to tam objevilo jako poličko k zaškrknutí :-(
Mape
nováček
nováček

Post by Mape »

Jerii wrote:Dobry den mam takovy problem. Kdyz mi prijde sms nebo zazvoni budik nebo mi to najde novy vysilac wifi tak mi to nevyskoci navrch vseho co je zrovna spusteneho jen to udela zvuk a jinak nic ... drive kdyz mi prisla sms tak hned vyskocila navrch a ja si aspon zacatek mohl precist ... muzete prosim poradit ? v nastaveni sem to nenasel ale mozna to tam nekde je ... :)
Stalo se mi to taky a nepřišel jsem na to jak to nastavit zpět.
Pomohl mi pouze hard reset :-(

Btw.: po roce a pul jsem udělal hard reset a celý telefon se úžasně zrychlil .. wokna jsou wokna :grin:
Post Reply

Return to “HTC Touch Pro”