Nevyskakuji mi sms, budik
Dobry den mam takovy problem. Kdyz mi prijde sms nebo zazvoni budik nebo mi to najde novy vysilac wifi tak mi to nevyskoci navrch vseho co je zrovna spusteneho jen to udela zvuk a jinak nic ... drive kdyz mi prisla sms tak hned vyskocila navrch a ja si aspon zacatek mohl precist ... muzete prosim poradit ? v nastaveni sem to nenasel ale mozna to tam nekde je ... 
Ahoj, v nastaveni zvuky-vyzvánění to celé prolistuj a nataviš příjem zpráv a taky jejich zobrazení....mam takový dojem že se to tam objevilo jako poličko k zaškrknutí 
Stalo se mi to taky a nepřišel jsem na to jak to nastavit zpět.Jerii wrote:Dobry den mam takovy problem. Kdyz mi prijde sms nebo zazvoni budik nebo mi to najde novy vysilac wifi tak mi to nevyskoci navrch vseho co je zrovna spusteneho jen to udela zvuk a jinak nic ... drive kdyz mi prisla sms tak hned vyskocila navrch a ja si aspon zacatek mohl precist ... muzete prosim poradit ? v nastaveni sem to nenasel ale mozna to tam nekde je ...
Pomohl mi pouze hard reset
Btw.: po roce a pul jsem udělal hard reset a celý telefon se úžasně zrychlil .. wokna jsou wokna