Jakmile budu mít nějaký přesnější termín nebo nové informace, doplním je do tohoto tématu.
Česká verze HTC Touch Diamond2
Dnes se ke mě dostala informace o předpokládané dostupnosti kompletně lokalizované verze komunikátoru HTC Touch Diamond2. Ten by se měl v češtině na našem trhu objevit během následujících 14 dnů (pokud vše půjde podle plánu). Pokud by se objevily nějaké nečekané komplikace, může se uvedení ještě zhruba o jeden měsíc posunout, ale snad se tak nestane 
Jakmile budu mít nějaký přesnější termín nebo nové informace, doplním je do tohoto tématu.
Mám českou verzi od O2. Nikdy jsem neměl telefon s dot. ovládáním a s Windows mobile. Měl jsem Nokii N95 8 GB.
Prvním deset minut byl pro mě šok a uvažoval jsem, že telefon vyhodím z okna. Pak jsem si naštěstí trochu na to ovládání zvykl. Největší problém byl, když chci něco posunout tak se mi místo toho něco otevře. V kontaktech, když zavřu kartu tak to vždycky skočí na začátek abecedy, což je někdy frustrující. Víc jsem toho nestihl vyzkoušet.
Prvním deset minut byl pro mě šok a uvažoval jsem, že telefon vyhodím z okna. Pak jsem si naštěstí trochu na to ovládání zvykl. Největší problém byl, když chci něco posunout tak se mi místo toho něco otevře. V kontaktech, když zavřu kartu tak to vždycky skočí na začátek abecedy, což je někdy frustrující. Víc jsem toho nestihl vyzkoušet.