pls help pripinani datovych profilu
existuje nejakej soft aby se me zeptal pokazde nez se propojim na net pres co se chci pripojit?tzn kdyz sem doma abych mohl vybrat wifi,nekde zas venku gprs/edge
No ja nevim, mi to funguje tak, ze kdyz zapnu wi-fi a pripojim se k nejake siti, tak jede net pres wi-fi, jinak pres Edge. Samozrejme musis wi-fi zapnout predem, coz jestli to dobre chapu nechces a chces, aby se pripojilo samo, ze?
Presne tak,Na nokii se symbianem sem byl zvykli na to ze kdyz sem se otevrel prohlizec nebo sem stahoval postu nabidlo mi to jak se chci pripojit, jestli pres wifi nebo pres edge,takze tak bych to chtel mit taky tady teda jestli na to existuje nejaka vychytavka
co je na Symbianu, nemusi bejt na WM... mimoch na WM je to doslova elegantni. Kdyz mas k dispozici WiFi, tak jdes pres WiFi (tezko budes chtit vyuzit placeny datovy pristup kdyz je k dispozici WiFi) a kdyz ne, tak datovy profil (stejne nic jinciho nezbyva)... pred pouzitim datoveho profilu je jeste BT atd.
No ja kdyz jsem v dosahu wi-fi, tak si to wi-fi proste rucne zapnu (dve tapnuti na display). Nejde o setreni penez, ale zpravidla je to pripojeni rychlejsi, nez pres GPRS/EDGE. Datovy pausal si platim tak jako tak, takze neusetrim.