pls help pripinani datovych profilu

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Post Reply
quest987
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Blackberry Bold 9790

Post by quest987 »

existuje nejakej soft aby se me zeptal pokazde nez se propojim na net pres co se chci pripojit?tzn kdyz sem doma abych mohl vybrat wifi,nekde zas venku gprs/edge
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by All.Os »

No ja nevim, mi to funguje tak, ze kdyz zapnu wi-fi a pripojim se k nejake siti, tak jede net pres wi-fi, jinak pres Edge. Samozrejme musis wi-fi zapnout predem, coz jestli to dobre chapu nechces a chces, aby se pripojilo samo, ze?
quest987
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Blackberry Bold 9790

Post by quest987 »

Presne tak,Na nokii se symbianem sem byl zvykli na to ze kdyz sem se otevrel prohlizec nebo sem stahoval postu nabidlo mi to jak se chci pripojit, jestli pres wifi nebo pres edge,takze tak bych to chtel mit taky tady teda jestli na to existuje nejaka vychytavka
kissman
smartguru
smartguru
Zařízení: Lenovo P70

Post by kissman »

co je na Symbianu, nemusi bejt na WM... mimoch na WM je to doslova elegantni. Kdyz mas k dispozici WiFi, tak jdes pres WiFi (tezko budes chtit vyuzit placeny datovy pristup kdyz je k dispozici WiFi) a kdyz ne, tak datovy profil (stejne nic jinciho nezbyva)... pred pouzitim datoveho profilu je jeste BT atd.
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by All.Os »

No ja kdyz jsem v dosahu wi-fi, tak si to wi-fi proste rucne zapnu (dve tapnuti na display). Nejde o setreni penez, ale zpravidla je to pripojeni rychlejsi, nez pres GPRS/EDGE. Datovy pausal si platim tak jako tak, takze neusetrim.
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond”