Problém s Wi-fi

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Post Reply
Jerome
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Problém s Wi-fi

Post by Jerome »

Ahoj, mám menší problém, když se chci připojit na Wifi,tak po zadání správného už. jména a hesla mi to při přihlášení napíše nějakou chybu cetifikátu,jdou nějak ty certifikáty vypnout jako u normálních stolních Windows?Díky.
Krwell
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire

Problém s Wi-fi

Post by Krwell »

dobrý by bylo kdybys napsal přesně jakou chybu ti to hází, "nějaká chyba " může bejt cokoliv
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Problém s Wi-fi

Post by Kwazzy »

HD Tweak/7.Wifi/7.2 Wifi Certificate Message .... Disabled, a nemelo by se Te vyptavat na certifikaty. Pisi nemelo, protoze ja vypnul standby mode v polozce 7.1 a furt mi to vypina Wifi, kdyz zhasne monitor, dal. :x
zdenal
nováček
nováček
Zařízení: HTC TOUCH HD

Problém s Wi-fi

Post by zdenal »

4 Kwazzy : Prave proto ti to nejde. Tam to prave musis zapnout, aby ti wifi jela i ve standby modu :)

KEEPS WLAN ONLINE IN STANDBY MODE mam ENABLED a po vypnuti screenu wifi drzi. HD Tweak 0.5.14
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Problém s Wi-fi

Post by Kwazzy »

Dik za radu, ja prave myslel ze se tim stabdby mod vypina. Hold, nenapadlo me to zkusit naopak ... :oops:
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Problém s Wi-fi

Post by spermosh »

ach ta anglictina, jesteze uz to Jirka preklada :-D
Hoper11a
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

Problém s Wi-fi

Post by Hoper11a »

Zdarec,

prosim o radu. Mam problem s wifi rychlosti pri pripojeni k pc. Mam PC a na nem bezi 8MBit internet. Kdyz si zkusebne zmerim rychlost k pripojeni PC k internetu, vetsinou mi to udava rychlost stahovani dat cca 821KBajtu. Pokud se ale pripojim HTC HDckem prez wifi na pc a nasledne na internet, rychlost stahovani dat do HTC se pohybuje kolem 32KBajtu, coz je treba na prochazeni videii na youtube malo. HTC HD mi jede v rezimu 802.11g, a na PC mam USB Wifi dongle D-Link, ktery je dokonce draft N. V nastaveni sitova pripojeni ve Windows mam propojeni mezi Wifi a sitovkou prez kterou se pripojuji na internet, vytvoreny sitovy most. Viditelnost mezi wifi donglem na PC a HTC Touch HD je 100% (treba jsou 10cm od sebe).

Diky za radu.
Post Reply

Return to “HTC Touch HD”