Problém s Wi-fi
Problém s Wi-fi
Ahoj, mám menší problém, když se chci připojit na Wifi,tak po zadání správného už. jména a hesla mi to při přihlášení napíše nějakou chybu cetifikátu,jdou nějak ty certifikáty vypnout jako u normálních stolních Windows?Díky.
-
Krwell
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Problém s Wi-fi
dobrý by bylo kdybys napsal přesně jakou chybu ti to hází, "nějaká chyba " může bejt cokoliv
Problém s Wi-fi
HD Tweak/7.Wifi/7.2 Wifi Certificate Message .... Disabled, a nemelo by se Te vyptavat na certifikaty. Pisi nemelo, protoze ja vypnul standby mode v polozce 7.1 a furt mi to vypina Wifi, kdyz zhasne monitor, dal. 
Problém s Wi-fi
4 Kwazzy : Prave proto ti to nejde. Tam to prave musis zapnout, aby ti wifi jela i ve standby modu 
KEEPS WLAN ONLINE IN STANDBY MODE mam ENABLED a po vypnuti screenu wifi drzi. HD Tweak 0.5.14
KEEPS WLAN ONLINE IN STANDBY MODE mam ENABLED a po vypnuti screenu wifi drzi. HD Tweak 0.5.14
Problém s Wi-fi
Dik za radu, ja prave myslel ze se tim stabdby mod vypina. Hold, nenapadlo me to zkusit naopak ... 
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
Problém s Wi-fi
ach ta anglictina, jesteze uz to Jirka preklada 
Problém s Wi-fi
Zdarec,
prosim o radu. Mam problem s wifi rychlosti pri pripojeni k pc. Mam PC a na nem bezi 8MBit internet. Kdyz si zkusebne zmerim rychlost k pripojeni PC k internetu, vetsinou mi to udava rychlost stahovani dat cca 821KBajtu. Pokud se ale pripojim HTC HDckem prez wifi na pc a nasledne na internet, rychlost stahovani dat do HTC se pohybuje kolem 32KBajtu, coz je treba na prochazeni videii na youtube malo. HTC HD mi jede v rezimu 802.11g, a na PC mam USB Wifi dongle D-Link, ktery je dokonce draft N. V nastaveni sitova pripojeni ve Windows mam propojeni mezi Wifi a sitovkou prez kterou se pripojuji na internet, vytvoreny sitovy most. Viditelnost mezi wifi donglem na PC a HTC Touch HD je 100% (treba jsou 10cm od sebe).
Diky za radu.
prosim o radu. Mam problem s wifi rychlosti pri pripojeni k pc. Mam PC a na nem bezi 8MBit internet. Kdyz si zkusebne zmerim rychlost k pripojeni PC k internetu, vetsinou mi to udava rychlost stahovani dat cca 821KBajtu. Pokud se ale pripojim HTC HDckem prez wifi na pc a nasledne na internet, rychlost stahovani dat do HTC se pohybuje kolem 32KBajtu, coz je treba na prochazeni videii na youtube malo. HTC HD mi jede v rezimu 802.11g, a na PC mam USB Wifi dongle D-Link, ktery je dokonce draft N. V nastaveni sitova pripojeni ve Windows mam propojeni mezi Wifi a sitovkou prez kterou se pripojuji na internet, vytvoreny sitovy most. Viditelnost mezi wifi donglem na PC a HTC Touch HD je 100% (treba jsou 10cm od sebe).
Diky za radu.