Jak nainstalovat aplikace do Pocket PC (video)
-
Lukáš Mano
- smartguru

- Zařízení: iP4, HTC Desire
Často se na fóru objevují dotazy, jak vlastně instalovat aplikace do zařízení. Spousta začátečníků nakopíruje instalačni EXE soubor do Pocket PC a následně nemohou přijít na to, proč jim v zařízení nejde spustit. Přiložené video by vám mělo poskytnout alespoň částečnou odpověď na tuto otázku. Pro demonstraci byl použít komunikátor HTC Touch HD, ale postup je samozřejmě stejný i pro jiná Pocket PC.
Tip: Do Pocket PC se kopírují instalační soubory s příponou CAB, nikoli EXE (pokud tedy nejde přímo o spouštěcí soubor aplikace). A zde ještě podrobný návod v češtině, jak CAB soubory instalovat.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NWgsxvkE2f8[/youtube]
Zdroj: PocketNow.com
Tip: Do Pocket PC se kopírují instalační soubory s příponou CAB, nikoli EXE (pokud tedy nejde přímo o spouštěcí soubor aplikace). A zde ještě podrobný návod v češtině, jak CAB soubory instalovat.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NWgsxvkE2f8[/youtube]
Zdroj: PocketNow.com
Jak nainstalovat aplikace do Pocket PC (Video)
Pro mnoho zacatecniku velice prinosne. Jen bych chtel dodat, ze i nektere EXE soubory je treba nahravat do PPC (zasadne jsou to ty, ktere v PC ukazuji chybovou hlasku pri spusteni).
Tak se omlouvam, ze jsem vam to zkomplikoval
Tak se omlouvam, ze jsem vam to zkomplikoval
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Však v tom videu říká, že jsou i jiné způsoby, ale přes CAB je to pro začátečníky nejsnadnější.
V PDA se instalují pouze CAB soubory ! EXE jsou dvojího druhu: buď jsou to EXEcutible instalační soubory, které se instalují z počítače pomocí Async nebo WM Device center , anebo EXE přímo jako programy, které není třeba instalovat a stačí je nakopírovat do PPC a spustit. Také je možnost instalovat CAB z počítače, ale tohle video je určené těm, kteří se u WM teprve rozkoukávají a je zbytečné je zatěžovat složitějšími možnostmi.
V PDA se instalují pouze CAB soubory ! EXE jsou dvojího druhu: buď jsou to EXEcutible instalační soubory, které se instalují z počítače pomocí Async nebo WM Device center , anebo EXE přímo jako programy, které není třeba instalovat a stačí je nakopírovat do PPC a spustit. Také je možnost instalovat CAB z počítače, ale tohle video je určené těm, kteří se u WM teprve rozkoukávají a je zbytečné je zatěžovat složitějšími možnostmi.
Silne kafe aby tohle muselo byt vysvetlovat
. ... naco to Ti lide kupuji, probuh!
na to aby se s tím naučili....
- honefr
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Já poprvé viděl WM před rokem a nikdo mi nemusel vysvětlovat jak nainstalovat CAB nebo exe.Kwazzy wrote:Silne kafe aby tohle muselo byt vysvetlovat. ... naco to Ti lide kupuji, probuh!
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
A nepůjčil bys mi svoji křišťálovou kouli ? 
Musíme sice na foru odpovídat na spoustu zbytečných dotazů ze strany nováčků, ale pokud to nejsou vyloženě hlouposti typu 'co dělat s tim křížkem při prvním spuštění'
, tak s absolutními nováčky musíme mít strpení. Každej někdy začínal, záleží jenom jak je kdo důmyslný a samostatný.
Musíme sice na foru odpovídat na spoustu zbytečných dotazů ze strany nováčků, ale pokud to nejsou vyloženě hlouposti typu 'co dělat s tim křížkem při prvním spuštění'
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
JJ,jak píše farokh,odpovídání na zbytečné otázky,které jsou již zodpovězeny v manuálu nebo na fóru mi uvádí jen ke čtení postů a zasmání se.A proto NEJDŘÍV ČÍST A PAK SE PTÁT
Merlot nejní špatný

Merlot nejní špatný
Jsi prostě gééééénius.honefr wrote:Já poprvé viděl WM před rokem a nikdo mi nemusel vysvětlovat jak nainstalovat CAB nebo exe.
... natrhl jsem si ret od smichu ...
OT, ale autor clanku to vyvolal!
a jeste 1.000 x