Jak nainstalovat aplikace do Pocket PC (video)

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Zařízení: iP4, HTC Desire

Post by Lukáš Mano »

Často se na fóru objevují dotazy, jak vlastně instalovat aplikace do zařízení. Spousta začátečníků nakopíruje instalačni EXE soubor do Pocket PC a následně nemohou přijít na to, proč jim v zařízení nejde spustit. Přiložené video by vám mělo poskytnout alespoň částečnou odpověď na tuto otázku. Pro demonstraci byl použít komunikátor HTC Touch HD, ale postup je samozřejmě stejný i pro jiná Pocket PC.

Tip: Do Pocket PC se kopírují instalační soubory s příponou CAB, nikoli EXE (pokud tedy nejde přímo o spouštěcí soubor aplikace). A zde ještě podrobný návod v češtině, jak CAB soubory instalovat.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NWgsxvkE2f8[/youtube]

Zdroj: PocketNow.com
4n's
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X10 mini

Jak nainstalovat aplikace do Pocket PC (Video)

Post by 4n's »

Pro mnoho zacatecniku velice prinosne. Jen bych chtel dodat, ze i nektere EXE soubory je treba nahravat do PPC (zasadne jsou to ty, ktere v PC ukazuji chybovou hlasku pri spusteni).
Tak se omlouvam, ze jsem vam to zkomplikoval :)
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Však v tom videu říká, že jsou i jiné způsoby, ale přes CAB je to pro začátečníky nejsnadnější.
V PDA se instalují pouze CAB soubory ! EXE jsou dvojího druhu: buď jsou to EXEcutible instalační soubory, které se instalují z počítače pomocí Async nebo WM Device center , anebo EXE přímo jako programy, které není třeba instalovat a stačí je nakopírovat do PPC a spustit. Také je možnost instalovat CAB z počítače, ale tohle video je určené těm, kteří se u WM teprve rozkoukávají a je zbytečné je zatěžovat složitějšími možnostmi.
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Post by Kwazzy »

Silne kafe aby tohle muselo byt vysvetlovat :roll: . ... naco to Ti lide kupuji, probuh!
kadakos
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

Post by kadakos »

na to aby se s tím naučili....
honefr
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by honefr »

Kwazzy wrote:Silne kafe aby tohle muselo byt vysvetlovat :roll: . ... naco to Ti lide kupuji, probuh!
Já poprvé viděl WM před rokem a nikdo mi nemusel vysvětlovat jak nainstalovat CAB nebo exe. :roll:
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

A nepůjčil bys mi svoji křišťálovou kouli ? :wink:

Musíme sice na foru odpovídat na spoustu zbytečných dotazů ze strany nováčků, ale pokud to nejsou vyloženě hlouposti typu 'co dělat s tim křížkem při prvním spuštění' :) , tak s absolutními nováčky musíme mít strpení. Každej někdy začínal, záleží jenom jak je kdo důmyslný a samostatný.
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Post by koumes »

JJ,jak píše farokh,odpovídání na zbytečné otázky,které jsou již zodpovězeny v manuálu nebo na fóru mi uvádí jen ke čtení postů a zasmání se.A proto NEJDŘÍV ČÍST A PAK SE PTÁT

Merlot nejní špatný :tlem: :smt040
_Ja
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia PRO

Post by _Ja »

honefr wrote:Já poprvé viděl WM před rokem a nikdo mi nemusel vysvětlovat jak nainstalovat CAB nebo exe. :roll:
Jsi prostě gééééénius. :-D Jsou i lidé kteří mají PPC vyloženě jako uživatelé na práci a nechtějí nebo nemají čas se v tom rejpat. Ty bys zase nezvládl jejich odbornost. :tlem:
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Post by Kwazzy »

... natrhl jsem si ret od smichu ... :tlem: OT, ale autor clanku to vyvolal! :tlem: :tlem: :tlem: a jeste 1.000 x :tlem:
Post Reply

Return to “Aplikace”