Htc Tytn(Hermes) Problém s GSM + displej K.O. Vyřešeno
Htc Tytn(Hermes) Problém s GSM + displej K.O. Vyřešeno
Čau kluci.Tak jsem si včera taky pořídil Htc.Problém je v tom že když vložím simku a chtěl bych telefonovat,tak nejde zapnout tel.obrazovka na zadání čísla.Ani po zapnutí to nechce pin.Prostě jak kdyby to telefon nemělo.MR jsem uděl.S nulovým výsledkem.Moc díky za rady.
Htc Tytn(Hermes)
A nemáš v Comm manageru vypnutý GSM modul, respektive zapnutý modul letadlo?
Htc Tytn(Hermes)
V comm manageru gsm modul vypnutý nemám.A když ho vypnu tak potom zapnout nejde.Letadlo nevím.Ani kde ho hledat.Ale to by se přece po MR mělo všechno nastavit zpátky do výchozího nastavení.Ne?
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Htc Tytn(Hermes)
zkus restart a podívej se na čísla co ti tam vypisují. Jeslti se tam ukáže "No Radio" (nebo podobné) tak je to vyřešeno - není naflashovaná RadioROM nebo je Rádiová část odpálená
Htc Tytn(Hermes)
Nene.Tohle se tam neukáže.Nějaké čísla a písmena a na okamžik tam skočí NO GSM.Několikrát se mi stalo že to fugovalo,ale nenašlo signál.Sem tam se to sekne.Po následujícím soft resetu funguje minutu a vytvrdne.A to po každém.Jsem z toho nešťastný.Ten borec co mi to prodal všchno ukázal a těch 20 minut to fungovalo ok.Teda kromě gsm.To jsem nevyzkoušel
.Mám zkusit ještě flashnout na WM 6 nebo mu ho mám jet rovnou omlátit o palicu?
Htc Tytn(Hermes)
Takže nějak jsem nad tím přemýšlel a bd je v háji něco co má nastarosti příjem gsm signálu nebo chybí něco softwarově.Dá se to nějak zjistit?Kde bych našel návod jak to doinstalovat a kde ho najít.Promiňte že otravuju.Jsem začátečník,některé věci ještě neznám.A navíc velký handicap je angličtina.Děkuju za rady.
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
Htc Tytn(Hermes)
Byli tu 2 moderátoři a nikomu nepřišel název tématu v rozporu s pravidly?
Kategorie Tytn, název Tytn, ale problém byl s GSM...
TO Tom6: přístě smysluplnější názvy
Kategorie Tytn, název Tytn, ale problém byl s GSM...
TO Tom6: přístě smysluplnější názvy
Htc Tytn(Hermes) Problém s GSM
Jo.Dík za kritiku.Kdyby jsu místo OT radši poradil.
-
tslany
- smartmaniak

budto tam chybi RadioROM nebo je Radiova cast mrtva. Navod najdes na xda-developers.com
Xda-Developers jsem zkoušel,ale je to anglicky a to je pro mne problém.Radio část je asi ok,protože po 8 hodinách co byl vypnutý,tak ráno naskočil a fungoval.I signál našel.Ale po půlminutě se sekl a pomohl až soft reset.Pak už to zas nefungovalo.Na ce4you jsem našel návod jak flashnout z sd karty,tak to zkusím.
EDIT: Takže opět další problém.A to že všechny rom co jsem našel a nějakým spůsobem jsem chtěl flashnout tak jsou pro SPL 2.01.Ale já po trojkliku nebo jak to tu někdo nazval mám napsáno IPL-1.00 a v druhém řádku SPL-2.03.A takovou romku jsem nikde nenašel.Na ce4you jsem četl že se dá SPL změnit,ale do toho mám strach se pustit.Není tu někdo z okolí Zlína,kdo by byl ochotný mi to za úplatu dát dokupy?Nechce se mi to nosit do servisu.
//Používej tlačítko Upravit, tslany
EDIT: Takže opět další problém.A to že všechny rom co jsem našel a nějakým spůsobem jsem chtěl flashnout tak jsou pro SPL 2.01.Ale já po trojkliku nebo jak to tu někdo nazval mám napsáno IPL-1.00 a v druhém řádku SPL-2.03.A takovou romku jsem nikde nenašel.Na ce4you jsem četl že se dá SPL změnit,ale do toho mám strach se pustit.Není tu někdo z okolí Zlína,kdo by byl ochotný mi to za úplatu dát dokupy?Nechce se mi to nosit do servisu.
//Používej tlačítko Upravit, tslany
-
tslany
- smartmaniak

pokud se ti nechce flashovat z karty tak můžeš i přez PC, stačí mít zařízení akorát odemčené na CID, lde to udělat za pomocí této utility: http://pof.eslack.org/hermes-unlocker/
Stačí soubor rozbalit, spustit "AUTO_Unlock_v3a.bat" a řídit se instrukcemi.
Stačí soubor rozbalit, spustit "AUTO_Unlock_v3a.bat" a řídit se instrukcemi.
Takže jsem odemknul cid.Nainstaloval jsem tohle : http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?p=2597114 a tytn běží.Ale stále nefunguje Gsm.Zkoušel jsem nainstalovat hermes radio 1.50 a na začátku se to kousne a dál nic.Po SR naběhla trikolóra a musel jsem znovu nainstalovat OS.Co dělám špatně?Nebo zkusit jinou verzi rádia?Kde ji hledat?Poraďte prosím.
-
tslany
- smartmaniak

jak dlouho to trvalo to "kousnutí"? počkal si 5 minut? Pokud to nejde tak je asi problém že je něco s HW
I dýl.Mám obavu aby něco fakt nebyl s HW.Otázka jestli radio 1.50 pojede s tímhle OS.Nainstaloval jsem tam teď Valerian 9.0.1 a zkusím to znovu.Zajímavý je to že ráno to chvílu fungovalo.
-
tslany
- smartmaniak

no, ráno si tam třeba mohl s ním třísknout a zapadla tam u čipu jedna nožička takže jel, ale třeba poté zase odpadla... 
Nene.Žádné třískání nebylo.Doporuč nějaký radiorom.Nějak se v tom ještě neorijentuju.
-
tslany
- smartmaniak

já používal spokojeně 1.48 ( http://wiki.xda-developers.com/index.ph ... dRadioRoms )
Takže asi tam bude HW problém.Zkouším další radiorom,tentokrát 1.54 přes sd a to samý.v 10 procentech se to sekne a dál nic.Dá se to vůbec nějak opravit? to vypadá na servis.Což mne ale netěší bo ti chtějí peníze...
-
tslany
- smartmaniak

ještě by to šlo přez mocný MTTY, ale to bych si musel nejprve projet příkazy a muselo by se to řešit přez IM, jinak bychom ve vlákně měli 90 stránek příkazů a odpovědí 
Škoda že jsi až z brna.Bych ti dal kšeft.Není tady někdo z okolí zlína kdo by byl ochotný mi to dát dohromady?Samozřejmě že zadarmo to nechci.Vypadá že jsem se spálil a mám doma těžítko za 4000kč.Do servisu to ponesu až v poslední možnosti.Za ty peníze co by stála oprava bych možná mohl mít ještě jeden a hlavně funkční.