Neúplná odinstalace programu
Sice je to obecna zalezitost... Chtel jsem si nastavit Resco klavesnici, aby se mi po softresetu nabihala jako defaultni, nekde jsem se docetl, ze to umi program SIPChange, stahl jsem si ho z xda, ale nejenze porad nabiha po restartu defaultni anglicka klavesnice, ale SIPChange haze pri startu chybu a hlavne - nejde odinstalovat (neni v seznamu programu k deinstalaci). Nasel jsem ho na dvou mistech (Windows/StartUp a Windows/Start Menu/Programs), ale pri hrubem smazani ale asi stejne zustane v registrech a budu v tom mit jeste vetsi bordel. Nevite nekdo co s tim?
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Odinstalace programu
Zkus použít na odinstalaci např. MemMaid nebo SKTools.
Resco má možnost nastavení defaultu přímo implikovanou, to nešlo?
Resco má možnost nastavení defaultu přímo implikovanou, to nešlo?
Odinstalace programu
MemMaid nemam, ale v SK Tools se SIPChange taky nezobrazuje v nabidce k odinstalovani.
- lukas.manak
- stálý přispěvatel

- Zařízení: BB Q10
Odinstalace programu
tak si memmaid vygoogli,urcite ho najdes a trial verze ja na 14dni coz by ti melo stacit na vyse uvedenou operaci
Odinstalace programu
Dik, zkusim, dam vedet. Kdyz jsem vypnul chybove hlasky v systemu, tak uz to pri startu neotravuje, ale radeji bych to mel z pristroje pryc.
Odinstalace programu
Zkus to prohnat přes ClearTemp a nebo ho potom ručně odstranit z registrů
Odinstalace programu
Ten program neznam, je to aspon v trial verzi? Z registru bych to i klidne smazal, ale zas tak velky frajer nejsem a mam obavy, ze neco zapomenu a pak to nerozchodim.
Odinstalace programu
Nevím to teď přesně, ale myslím, že byl free.Čistí registry a smetí z Windows podobně, jako třeba v PC CCleaner
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
Odinstalace programu
me na tohle dobre slouzi SKTools - sbirka ruznych utilit: cisteni systemu, editace registru, backup, oznameni, presovani dat,...
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Odinstalace programu
2 Spermosh:
2 Tesi:
Tak to zkus vyčistit manualně. V Total CMD smaž natvrdo složku s nežádaným progem a kdyby nepomohly výše zmíněné 'uklizecí progy', tak ho vymaž z registrů manualně, prohledej část HKLM a vymaž veškeré záznamy o tom problemovem progu.
Tesi wrote:MemMaid nemam, ale v SK Tools se SIPChange taky nezobrazuje v nabidce k odinstalovani.
2 Tesi:
Tak to zkus vyčistit manualně. V Total CMD smaž natvrdo složku s nežádaným progem a kdyby nepomohly výše zmíněné 'uklizecí progy', tak ho vymaž z registrů manualně, prohledej část HKLM a vymaž veškeré záznamy o tom problemovem progu.
- Mira96
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1
I já jsem si to takhle přál - pomocí SK Tools jsem vyházel klávesnice, které mi nadělila čeština od Sunnysoftu a nastavil Resco jako default. Byl jsem sice upozorněn, že pro některé programy bude nedostupná, ale toto jsem ignoroval a provedl SoftReset.Tesi wrote:Chtel jsem si nastavit Resco klavesnici, aby se mi po softresetu nabihala jako defaultni