Neúplná odinstalace programu

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Post Reply
Tesi
nováček
nováček
Zařízení: Touch HD

Post by Tesi »

Sice je to obecna zalezitost... Chtel jsem si nastavit Resco klavesnici, aby se mi po softresetu nabihala jako defaultni, nekde jsem se docetl, ze to umi program SIPChange, stahl jsem si ho z xda, ale nejenze porad nabiha po restartu defaultni anglicka klavesnice, ale SIPChange haze pri startu chybu a hlavne - nejde odinstalovat (neni v seznamu programu k deinstalaci). Nasel jsem ho na dvou mistech (Windows/StartUp a Windows/Start Menu/Programs), ale pri hrubem smazani ale asi stejne zustane v registrech a budu v tom mit jeste vetsi bordel. Nevite nekdo co s tim?
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Odinstalace programu

Post by YAMATO »

Zkus použít na odinstalaci např. MemMaid nebo SKTools.

Resco má možnost nastavení defaultu přímo implikovanou, to nešlo?
Tesi
nováček
nováček

Odinstalace programu

Post by Tesi »

MemMaid nemam, ale v SK Tools se SIPChange taky nezobrazuje v nabidce k odinstalovani.
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: BB Q10

Odinstalace programu

Post by lukas.manak »

tak si memmaid vygoogli,urcite ho najdes a trial verze ja na 14dni coz by ti melo stacit na vyse uvedenou operaci
Tesi
nováček
nováček

Odinstalace programu

Post by Tesi »

Dik, zkusim, dam vedet. Kdyz jsem vypnul chybove hlasky v systemu, tak uz to pri startu neotravuje, ale radeji bych to mel z pristroje pryc.
tester1
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Odinstalace programu

Post by tester1 »

Zkus to prohnat přes ClearTemp a nebo ho potom ručně odstranit z registrů
Tesi
nováček
nováček

Odinstalace programu

Post by Tesi »

Ten program neznam, je to aspon v trial verzi? Z registru bych to i klidne smazal, ale zas tak velky frajer nejsem a mam obavy, ze neco zapomenu a pak to nerozchodim.
tester1
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Odinstalace programu

Post by tester1 »

Nevím to teď přesně, ale myslím, že byl free.Čistí registry a smetí z Windows podobně, jako třeba v PC CCleaner
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Odinstalace programu

Post by spermosh »

me na tohle dobre slouzi SKTools - sbirka ruznych utilit: cisteni systemu, editace registru, backup, oznameni, presovani dat,...
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Odinstalace programu

Post by Ruslan Botsyurko »

2 Spermosh: :roll:
Tesi wrote:MemMaid nemam, ale v SK Tools se SIPChange taky nezobrazuje v nabidce k odinstalovani.

2 Tesi:
Tak to zkus vyčistit manualně. V Total CMD smaž natvrdo složku s nežádaným progem a kdyby nepomohly výše zmíněné 'uklizecí progy', tak ho vymaž z registrů manualně, prohledej část HKLM a vymaž veškeré záznamy o tom problemovem progu.
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Sony Xperia Z1

Post by Mira96 »

Tesi wrote:Chtel jsem si nastavit Resco klavesnici, aby se mi po softresetu nabihala jako defaultni
I já jsem si to takhle přál - pomocí SK Tools jsem vyházel klávesnice, které mi nadělila čeština od Sunnysoftu a nastavil Resco jako default. Byl jsem sice upozorněn, že pro některé programy bude nedostupná, ale toto jsem ignoroval a provedl SoftReset. :smt009 :smt100 Výsledkem byl tmavě šedý displej a HDéčko v kómatu :!: Díky SPB, asi půl hodiny předtím jsem zálohoval. Kříšení HD zabralo asi třičtvrtě hodiny - HR+restore s otravujícím ActiveSyncem. :smt026
Post Reply

Return to “Software a multimédia”