Program na Ovladani PC Pocketu pres PC. Piste Please

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Lujgi17
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond

Post by Lujgi17 »

Ahoj Lidi,
Chtel bych se zeptat jestli nekdo neznate Freewarovy programek pomoci ktereho bych mohl ovladat sveho Diamonda pres PC. Ted pouzivam program MyMobiler. Je vpohode jen se mi strasne seka. nevim cim to muze byt, jestli 3DTF ci necim jinym. Pisnete co pouzivate vy at muzu porovnat. Predem dekuju moc
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Soti Pocket Controller Pro, ale je placený, i když demo je myslím k dispozici (google).
Lynx
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Huawei P30 Pro 8/256GB

Post by Lynx »

RemoteDSP od Microsoftu... free
Attachments
Ovládání z PC.zip
(634.65 KiB) Downloaded 182 times
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SGN II + Lumia 930

Post by Mong3R »

A nevíte někdo jak z PPC na PC? Chci koupit X1, děkuji
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Co konkretne? Vzdalena plocha, nebo jen nejake telnet/ssh prikazy? Vsechno z toho jde :) Ale neni to nejpohodlnejsi, kdyz mas malou uhlopricku a velke rozliseni na PC, navic celkem pomale. Nevidim duvod
Morwinyon
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Pro

Post by Morwinyon »

parádní prográmek, sice se trochu seká ale pohoda ;-)
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Ja pouzivam trial verzi SOTI Pocket Controller a jsem maximalne spokojenej, nic se neseká, doporučuju.
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Mong3R »

Myslel jsem normální ovládání PC X1, jako abych měl plochu co mám na PC měl i na X1 a přes to to používal, jestli mi rozumíš IkE Blastere. Někde jsem to viděl na videu ale bylo bez zvuku tak nevím. Normálně ovládal své PC pouštěl si filmy mohl PC vypnout atd. Děkuji za každou pomoc, ve WM jem úplná LAMA
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Remote Desktop :) Existuje i od Microsoftu, ale osobne pouzivam na PC nainstalovany UltraVNC a na PPC jsem dostal Mocha VNC.

Zvuk to tusim neumi, je to dost trhane, take to neni nejmensi na prenos. Ale je to pouzitelne.

Vyuziti vidim tak to vypnuti PC, ale to stejne pouziju UltraVNC Viewer pro PC.
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Mong3R »

Díky díky díky :-) testnu a uvidím, tedy až dorazí X1
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor

Remote Desktop od Mrkvosoftu zvládá i zvuky a dokonce se dá nastavit, jestli se budou zvuky prehravat v repro pripojeny k PC, nebo na samotnem WM zarizeni.
Ale ja na tom nevidim ani jednu praktickou vec. Kdyz posloucham hudbu v noci,tak si nastavuju na poči timer na urcitou hodinu abych neusnul a nenechal PC hučet do rána.
Na surfování je lepší využít wifi, nebo GPRS a filmy si převádím do MP4 nebo DivX a kopíruju na kartu. Stejně víc než jeden film za vecer nestihnu, takze nemusim mit suprervelkou kartu. RemoteDesktop a podobny programy beru spis jako peknou frajeřinku, ale nic víc...
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Mong3R »

Jasný, viděl jsem to a líbilo se mi to. Chtěl bych to testnout, neříkám že to budu používat, ale zase na druhou stranu, když se mi zalíbí :-D
Outlook
nováček
nováček

Post by Outlook »

http://web.force17.net/2008/10/30/mymob ... er-zdarma/

:wink:

...ale nemám osobní zkušenost, já jsem spíš v situaci kdy PC potřebuji ovládat přes PDA :)
pretorian
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by pretorian »

presne tak mymobiler pouzivam take s HTC Touch HD a naprosta spokojenost
a pokud chces neco na na ovladani PC z PPC tak muzu jen doporucit
z2 RemotePC je to asi nej program co jsem na ppc mel da se tam nastavit kde co a na rychle ovldanani treba nastavit jen zobrazovani v nekolika stupnich sedi pripojit se da pres BT/Wlan ale i GPRS atd... :grin: :-D ps ale je to komercni aplikace - placena ,ale myslim stoji za ty kacky
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor

Outlook wrote:...ale nemám osobní zkušenost, já jsem spíš v situaci kdy PC potřebuji ovládat přes PDA
lol, čtěte aspon příspěvky na ktere odpovídáte. Už tu bylo dost jasně vysvětleno, že chce uzivatel Mong3R ovládat PC z PDA, tak sem nedávejte linky na ovládání PDA z PC

2 Mong3R:
Pak hod na tubu nejaky video, sem zvedavej jak plynule pujde remote počítače na X1čce , by se to snad ani nemelo sekat.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Farokh - 100% se to sekat bude - nevim, co se mohlo zmenit, sbernici rychleji neudelaji (nechtej) a wifi take rychlejsi nebude
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor

nj, mas pravdu. Hlavně, že se všichni snaží předběhnout iPhone v tom, v čem by ho PDA ani předbíhat nemělo. Kdyby se radši probrali a začali makat na kvalitnějším harwaru, ale to zas zavádí k OT, takze to vic rozebirat nebudu.
Outlook
nováček
nováček

Post by Outlook »

farokh wrote:
lol, čtěte aspon příspěvky na ktere odpovídáte. Už tu bylo dost jasně vysvětleno, že chce uzivatel Mong3R ovládat PC z PDA, tak sem nedávejte linky na ovládání PDA z PC
Když my čteme názvy těch threadů víš, ale tak OK - sorry za ... hm... backtopic? BT? :tlem:

:P

Easy man :) make peace not war :wink: hlavní je přece pokecat si o wm zařízeních apod. a něco nového se dozvědět, ne? Tak na sebe přece nebuďme oškliví... Měj se hezky O.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor

I'm not angry at all buddy. If you wanna chat about WM devices, you can do it in the OffTopic dept. , but here we are trying to find some solution of the problem or to give some good advice.
That was just a note, that you should read the topic before you answer. You know, some noobes are comming every day and trying to find answers to their quetions, but it would be difficult if there were such a mess. That was my only reason to warn you, not to argue :wink:

Ehm. Sry že sem neodepsal česky, ale jak se do lesa volá,... :grin:
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Mong3R »

Píšu si, ale myslím že si ještě počkám :smt021 ale jak to půjde a podaří se mi to rozchodit tak by video nebylo na škodu. Ale jak :smt024 si ještě počkám. Jelikož americky umím akorát yes a neyes :smt017 tak čekám na CZ. Ale nemělo by dlouho trvat :smt026
Post Reply

Return to “Aplikace”