Program na Ovladani PC Pocketu pres PC. Piste Please
Ahoj Lidi,
Chtel bych se zeptat jestli nekdo neznate Freewarovy programek pomoci ktereho bych mohl ovladat sveho Diamonda pres PC. Ted pouzivam program MyMobiler. Je vpohode jen se mi strasne seka. nevim cim to muze byt, jestli 3DTF ci necim jinym. Pisnete co pouzivate vy at muzu porovnat. Predem dekuju moc
Chtel bych se zeptat jestli nekdo neznate Freewarovy programek pomoci ktereho bych mohl ovladat sveho Diamonda pres PC. Ted pouzivam program MyMobiler. Je vpohode jen se mi strasne seka. nevim cim to muze byt, jestli 3DTF ci necim jinym. Pisnete co pouzivate vy at muzu porovnat. Predem dekuju moc
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
-
Mong3R
- častý přispěvatel

- Zařízení: SGN II + Lumia 930
Myslel jsem normální ovládání PC X1, jako abych měl plochu co mám na PC měl i na X1 a přes to to používal, jestli mi rozumíš IkE Blastere. Někde jsem to viděl na videu ale bylo bez zvuku tak nevím. Normálně ovládal své PC pouštěl si filmy mohl PC vypnout atd. Děkuji za každou pomoc, ve WM jem úplná LAMA
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Remote Desktop od Mrkvosoftu zvládá i zvuky a dokonce se dá nastavit, jestli se budou zvuky prehravat v repro pripojeny k PC, nebo na samotnem WM zarizeni.
Ale ja na tom nevidim ani jednu praktickou vec. Kdyz posloucham hudbu v noci,tak si nastavuju na poči timer na urcitou hodinu abych neusnul a nenechal PC hučet do rána.
Na surfování je lepší využít wifi, nebo GPRS a filmy si převádím do MP4 nebo DivX a kopíruju na kartu. Stejně víc než jeden film za vecer nestihnu, takze nemusim mit suprervelkou kartu. RemoteDesktop a podobny programy beru spis jako peknou frajeřinku, ale nic víc...
Ale ja na tom nevidim ani jednu praktickou vec. Kdyz posloucham hudbu v noci,tak si nastavuju na poči timer na urcitou hodinu abych neusnul a nenechal PC hučet do rána.
Na surfování je lepší využít wifi, nebo GPRS a filmy si převádím do MP4 nebo DivX a kopíruju na kartu. Stejně víc než jeden film za vecer nestihnu, takze nemusim mit suprervelkou kartu. RemoteDesktop a podobny programy beru spis jako peknou frajeřinku, ale nic víc...
http://web.force17.net/2008/10/30/mymob ... er-zdarma/

...ale nemám osobní zkušenost, já jsem spíš v situaci kdy PC potřebuji ovládat přes PDA
...ale nemám osobní zkušenost, já jsem spíš v situaci kdy PC potřebuji ovládat přes PDA
presne tak mymobiler pouzivam take s HTC Touch HD a naprosta spokojenost
a pokud chces neco na na ovladani PC z PPC tak muzu jen doporucit
z2 RemotePC je to asi nej program co jsem na ppc mel da se tam nastavit kde co a na rychle ovldanani treba nastavit jen zobrazovani v nekolika stupnich sedi pripojit se da pres BT/Wlan ale i GPRS atd...
ps ale je to komercni aplikace - placena ,ale myslim stoji za ty kacky
a pokud chces neco na na ovladani PC z PPC tak muzu jen doporucit
z2 RemotePC je to asi nej program co jsem na ppc mel da se tam nastavit kde co a na rychle ovldanani treba nastavit jen zobrazovani v nekolika stupnich sedi pripojit se da pres BT/Wlan ale i GPRS atd...
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

lol, čtěte aspon příspěvky na ktere odpovídáte. Už tu bylo dost jasně vysvětleno, že chce uzivatel Mong3R ovládat PC z PDA, tak sem nedávejte linky na ovládání PDA z PCOutlook wrote:...ale nemám osobní zkušenost, já jsem spíš v situaci kdy PC potřebuji ovládat přes PDA
2 Mong3R:
Pak hod na tubu nejaky video, sem zvedavej jak plynule pujde remote počítače na X1čce , by se to snad ani nemelo sekat.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Když my čteme názvy těch threadů víš, ale tak OK - sorry za ... hm... backtopic? BT?farokh wrote:lol, čtěte aspon příspěvky na ktere odpovídáte. Už tu bylo dost jasně vysvětleno, že chce uzivatel Mong3R ovládat PC z PDA, tak sem nedávejte linky na ovládání PDA z PCOutlook wrote:http://web.force17.net/2008/10/30/mymob ... er-zdarma/
Easy man
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

I'm not angry at all buddy. If you wanna chat about WM devices, you can do it in the OffTopic dept. , but here we are trying to find some solution of the problem or to give some good advice.
That was just a note, that you should read the topic before you answer. You know, some noobes are comming every day and trying to find answers to their quetions, but it would be difficult if there were such a mess. That was my only reason to warn you, not to argue
Ehm. Sry že sem neodepsal česky, ale jak se do lesa volá,...
That was just a note, that you should read the topic before you answer. You know, some noobes are comming every day and trying to find answers to their quetions, but it would be difficult if there were such a mess. That was my only reason to warn you, not to argue
Ehm. Sry že sem neodepsal česky, ale jak se do lesa volá,...
-
Mong3R
- častý přispěvatel

- Zařízení: SGN II + Lumia 930
Píšu si, ale myslím že si ještě počkám
ale jak to půjde a podaří se mi to rozchodit tak by video nebylo na škodu. Ale jak
si ještě počkám. Jelikož americky umím akorát yes a neyes
tak čekám na CZ. Ale nemělo by dlouho trvat