Společnost Acer včera na tiskové konferenci v Singapuru oficiálně uvedla na tamní trh nová zařízení ze série Tempo, jmenovitě jde o modely X960, F900, M900 a DX900. O všem novinkách jsme vás informovali již v tomto článku. Všechny čtyři novinky nabídnou kombinaci 128 MB RAM a 256 MB ROM, 533 MHz procesor od Samsungu (typy S3C 6410 a S3C 6400). Kdy se první vlaštovky ze série Tempo objeví na našem trhu zatím nevíme, ale termín zjišťujeme u distributora a později jej doplníme do bleskovky.
I když značku Acer nemusím (ostatně i na ten E-Ten, který koupil, jsem mnoho chvály neslyšel), F900 a M900 se mi líbí, ta velikost displeje je úžasná. Také je sympatické to, že narozdíl od HTC přístrojů to má přisvětlovací diodu (na fotky z hospody, kam se mi foťák nechce nosit, ideální). Jen by mě zajímalo, zda např. zvládne plynule přehrávat video o celkovém datovém toku 1500kbps? 128MB RAM není na wvga displej nic extra.. (Btw. ani nevím, zda to video zvládne HTC Touch HD..) Nezbývá než počkat si na uvedení na náš trh..