Acer začal v Asii nečekaně prodávat modely ze série Tempo

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Společnost Acer včera na tiskové konferenci v Singapuru oficiálně uvedla na tamní trh nová zařízení ze série Tempo, jmenovitě jde o modely X960, F900, M900 a DX900. O všem novinkách jsme vás informovali již v tomto článku. Všechny čtyři novinky nabídnou kombinaci 128 MB RAM a 256 MB ROM, 533 MHz procesor od Samsungu (typy S3C 6410 a S3C 6400). Kdy se první vlaštovky ze série Tempo objeví na našem trhu zatím nevíme, ale termín zjišťujeme u distributora a později jej doplníme do bleskovky.

Image

Hardwarové parametry jednotlivých zařízení
Acer Tempo F900
Acer Tempo M900
Acer Tempo X960 (699 USD)
Acer Tempo DX900 (799 USD)

Bleskovka

Zdroj: TechieLobang (via WMPowerUser.com)
RDT
VIP
VIP
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS

Post by RDT »

Už bylo na čase :). Pokud chce Acer svými modely F900 a M900 konkurovat Diamondu 2 a Pro 2, musí začít rychle prodávat.

Rozhodující bude samozřejmě finální cena na našem kontinentu.
Gildiss
nováček
nováček
Zařízení: SE P910i, HTC Diamond

Post by Gildiss »

I když značku Acer nemusím (ostatně i na ten E-Ten, který koupil, jsem mnoho chvály neslyšel), F900 a M900 se mi líbí, ta velikost displeje je úžasná. Také je sympatické to, že narozdíl od HTC přístrojů to má přisvětlovací diodu (na fotky z hospody, kam se mi foťák nechce nosit, ideální). Jen by mě zajímalo, zda např. zvládne plynule přehrávat video o celkovém datovém toku 1500kbps? 128MB RAM není na wvga displej nic extra.. (Btw. ani nevím, zda to video zvládne HTC Touch HD..) Nezbývá než počkat si na uvedení na náš trh..
Post Reply

Return to “Aplikace”