Duttyho ROMky

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 4S

Duttyho ROMky

Post by jonathanio »

Diky, nenapadlo mne, ze toto flashovani bude nejak odlisne od tech prechozich :)

Dostal jsem se ale do slepe ulicky. Postupuju podle tohoto navodu. Az k bodu 6 je vsechno v poradku, ale kdyz spustim USPL 2.5 tak mi jen problikne okno a nic vic se nedeje a bez toho nejsem schopny znovu odemknout HD pro flashovani.
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.

Duttyho ROMky

Post by Kulík »

dyndym wrote: Čeština od Sunnysoftu chodí zatím úplně perfekt. Rychlost systému i s češtinou minimálně na úrovni Dutty's HD V2.6 možná lepší. V aplikaci telefon nemám stále na displeji tlačítko pro vyvolání hovoru (bylo to tak i u Dutty's HD V2.6) vymačkám číslo volaného a pro uskutečnění hovoru se musí zmáčknout senzorový telefonek pod displejem - možná to není bug, ale vlastnost. Jinak v pohodě a spokojenost. Doufám, že budu mít na chvilku od flashování pokoj :-)
To není ani bug, ani vlastnost, to dělá čeština od SS, a ta deformuje TF3D a nabídky i na pár dalších místech, proto jsem na češtinu v systému rezignoval, stačí mi v TF3D, kde chodí korektně i bez SS. Pokud necháš telefon v En verzi, zobrazí se ti obrazovka telefonu korektně se všemi funkcemi a nabídkami. Bohužel následná odinstalace SS češtiny už problém neřeší, je nutný HR a SS vůbec neinstalovat.
georgesandall
nováček
nováček
Zařízení: Delll Streak mini 5

Duttyho ROMky

Post by georgesandall »

jonathanio wrote:Diky, nenapadlo mne, ze toto flashovani bude nejak odlisne od tech prechozich :)

Dostal jsem se ale do slepe ulicky. Postupuju podle tohoto navodu. Az k bodu 6 je vsechno v poradku, ale kdyz spustim USPL 2.5 tak mi jen problikne okno a nic vic se nedeje a bez toho nejsem schopny znovu odemknout HD pro flashovani.
Je to jednoduché, také mi to dělalo, problém je ve Vistách. Buď pokoukáš po fóru a nejdeš řešení jak upravit Visty a pod., nebo to jednoduše spustíš (jako já) na PC s Xpčkama a je po problému, uspl proběhne a pak už klidně na Vistách frkneš Duttyho 2,7 nebo 2,8.
jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Duttyho ROMky

Post by jonathanio »

Ja ale mam XP, Visty jsem nikdy nepouzil :/
georgesandall
nováček
nováček
Zařízení: Delll Streak mini 5

Duttyho ROMky

Post by georgesandall »

Pak už zkus do Xp nainstalovat ten driver, jinak nevím,...mě to pomohlo.
dyndym
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD Dutty's 6.5

Duttyho ROMky

Post by dyndym »

Kulík: dík za info, vidíš to by mě nenapadlo. Já to takhle přežiju (do dalšího flashe :-)) - dá se stím žít.
Farao607
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Galaxy S, HTC Desire, HTC Evo3D, Acer Iconia A500

Duttyho ROMky

Post by Farao607 »

jonathanio wrote:Ja ale mam XP, Visty jsem nikdy nepouzil :/
Spust ten "blac_uspl.exe" pres prikazovej radek - ten se nevypne a ty si budes moc precist co je za problem. Me to napriklad napsalo ze me zarizeni pres usb port nekomunikuje a zacal jsem hledat reseni, ktere se nakonec naslo (i diky dyndym-u). Kdyby si nevedel jak na to, napisu ti krok po kroku. :)
jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Duttyho ROMky

Post by jonathanio »

Poprosim te tedy o postup krok po kroku, dekuju :)
Farao607
přispěvatel
přispěvatel

Duttyho ROMky

Post by Farao607 »

1. Takze soubor "blac_uspl.exe" zkopiruj (nebo presun) na céčko (c:/), PDA hod do tricolory a pripoj usb kabel (dole v bilem pasmu musi byt "USB" napsane)
2. spust prikazovy radek (start - spustit - napis "cmd" - enter).
3. napis "cd.." - znovu "cd.."
4. napis blac_uspl.exe
sluduj co to napise a v pripade ze tomu nebudes rozumet, to sem napis (pismenko od pismenka) a nejak to vyresime
jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Duttyho ROMky

Post by jonathanio »

Tak uz je to vyresene. Diky tvemu postupu sjem zjistil, ze jsem zapomel zakazat USB u AS :)
Diky, moc jsi mi pomohl a ted hura do flashovani ...
Farao607
přispěvatel
přispěvatel

Duttyho ROMky

Post by Farao607 »

Tak hlavne ze tak. Jsem to takhle jednoduche ani necekal :-D
mick04
přispěvatel
přispěvatel

Duttyho ROMky

Post by mick04 »

To Dyndym: kterou češtinu používáš na Dutty 2.8? Je tu někde soubor ke stažení? Díky
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SGN II + Lumia 930

Duttyho ROMky

Post by Mong3R »

Nevím co používá Dyndym ale zkus tuhle :wink:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=466446
mick04
přispěvatel
přispěvatel

Duttyho ROMky

Post by mick04 »

To mám, ale byly s tím problémy, překlad nebyl dokonalý od "dvojkový" verze. Píše, že ale vše funguje, což se mi zase nezdá... :???:
dyndym
nováček
nováček

Duttyho ROMky

Post by dyndym »

Mám tam to samý (češtinu) a přijde mě vpořádku. Šak si to chlapci zkuste, uvidíte. V nejhorším přeflashnete :-) Možná vtom tak nešťourám a tak sem našel chybu pouze v TouchFlo - záložka Nastavení - Zvuk, tam by asi nemělo být Kruhy a systém :-) A pak v TF počasí mám v noci (ten velkej měsíc) tak pod názvem města mám vymazáno nebo vymazat, teď zrovna nevím - asi má být jasno? A podle Kubíka je čeština zodpovědná za chybějící tlačítka v aplikaci telefonu - viz. diskuze na této stránce skoro úplně nahoře.
mick04
přispěvatel
přispěvatel

Duttyho ROMky

Post by mick04 »

Nainstaloval jsem a funguje !!! :tlem: I s uvedenými bugy... ;-) Ale je to lepší než to bylo. Díky
Vita56
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2, HTC Touch HD

Duttyho ROMky

Post by Vita56 »

To dyndym a mick04. Opravit češtinu, zvládne skoro každý. :grin: Já tedy určitě. Přikládám 3 manila soubory, kde je opravena chyba v nastavení. Místo "Kruhy a systém" je tam "Vyzvánění a systém", taky je opravené v nabídce počasí "Odebrat misto" na "Odebrat místo" a na home stránce je před datum přidaný den v týdnu, plus ještě nějaké další kosmetické změny. Tyto soubory by bez problému měly fungovat v Dutty 2.6, 2.7 a 2.8.
Soubory je zapotřebí nakopírovat do HD a potom v HD překopírovat resco explorerem do adresáře /windows. Před kopírováním je dobré změnit u těch souborů atributy na hidden, read only a system. A ještě deaktivovat TF3D. Po opětovné aktivaci TF3D je už čeština ok. Samozřejmě pouze v manile. V systému češtinu nepoužívám, zdržuje to a občas vnáší chyby.
Attachments
Dutty2.6 - upravené soubory.zip
(5.71 KiB) Downloaded 150 times
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Duttyho ROMky

Post by SirTom »

Kkoukám, že jsem pár dní neflashoval a už jsem asi pět verzí pozadu!

Můžete mi někdo říct, jestli se vyplatí procházet tím docela složitým procesem kvůli novým verzím? Mám 2.3 a v zásadě žádný problém.
Pozorujete někdo nějaká viditelná a jasná plus oproti starším verzím? Myslím tím třeba lepší výdrž baterky nebo něco takhle důležitého?
dík
jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Duttyho ROMky

Post by jonathanio »

Pro mne je nejvetsi vyhoda, ze je konecne funkcni zalozka programy v TF3D a pripada mi krapet rychlejsi. Mluvim o 2.8.
dyndym
nováček
nováček

Duttyho ROMky

Post by dyndym »

Vita56: díky, né žeby mě to až tak vadilo, ale zkusím tvoje opravy aplikovat.
Edit: jo funguje to super, ještě jednou dík.
Post Reply

Return to “ROM, HardSPL unlock, tweaky”