Dostal jsem se ale do slepe ulicky. Postupuju podle tohoto navodu. Az k bodu 6 je vsechno v poradku, ale kdyz spustim USPL 2.5 tak mi jen problikne okno a nic vic se nedeje a bez toho nejsem schopny znovu odemknout HD pro flashovani.
Duttyho ROMky
-
jonathanio
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 4S
Duttyho ROMky
Diky, nenapadlo mne, ze toto flashovani bude nejak odlisne od tech prechozich 
Dostal jsem se ale do slepe ulicky. Postupuju podle tohoto navodu. Az k bodu 6 je vsechno v poradku, ale kdyz spustim USPL 2.5 tak mi jen problikne okno a nic vic se nedeje a bez toho nejsem schopny znovu odemknout HD pro flashovani.
- Kulík
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Duttyho ROMky
To není ani bug, ani vlastnost, to dělá čeština od SS, a ta deformuje TF3D a nabídky i na pár dalších místech, proto jsem na češtinu v systému rezignoval, stačí mi v TF3D, kde chodí korektně i bez SS. Pokud necháš telefon v En verzi, zobrazí se ti obrazovka telefonu korektně se všemi funkcemi a nabídkami. Bohužel následná odinstalace SS češtiny už problém neřeší, je nutný HR a SS vůbec neinstalovat.dyndym wrote: Čeština od Sunnysoftu chodí zatím úplně perfekt. Rychlost systému i s češtinou minimálně na úrovni Dutty's HD V2.6 možná lepší. V aplikaci telefon nemám stále na displeji tlačítko pro vyvolání hovoru (bylo to tak i u Dutty's HD V2.6) vymačkám číslo volaného a pro uskutečnění hovoru se musí zmáčknout senzorový telefonek pod displejem - možná to není bug, ale vlastnost. Jinak v pohodě a spokojenost. Doufám, že budu mít na chvilku od flashování pokoj![]()
-
georgesandall
- nováček

- Zařízení: Delll Streak mini 5
Duttyho ROMky
Je to jednoduché, také mi to dělalo, problém je ve Vistách. Buď pokoukáš po fóru a nejdeš řešení jak upravit Visty a pod., nebo to jednoduše spustíš (jako já) na PC s Xpčkama a je po problému, uspl proběhne a pak už klidně na Vistách frkneš Duttyho 2,7 nebo 2,8.jonathanio wrote:Diky, nenapadlo mne, ze toto flashovani bude nejak odlisne od tech prechozich
-
jonathanio
- častý přispěvatel

Duttyho ROMky
Ja ale mam XP, Visty jsem nikdy nepouzil :/
-
georgesandall
- nováček

- Zařízení: Delll Streak mini 5
Duttyho ROMky
Pak už zkus do Xp nainstalovat ten driver, jinak nevím,...mě to pomohlo.
-
dyndym
- nováček

- Zařízení: HTC Touch HD Dutty's 6.5
Duttyho ROMky
Kulík: dík za info, vidíš to by mě nenapadlo. Já to takhle přežiju (do dalšího flashe
) - dá se stím žít.
-
Farao607
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S, HTC Desire, HTC Evo3D, Acer Iconia A500
Duttyho ROMky
Spust ten "blac_uspl.exe" pres prikazovej radek - ten se nevypne a ty si budes moc precist co je za problem. Me to napriklad napsalo ze me zarizeni pres usb port nekomunikuje a zacal jsem hledat reseni, ktere se nakonec naslo (i diky dyndym-u). Kdyby si nevedel jak na to, napisu ti krok po kroku.jonathanio wrote:Ja ale mam XP, Visty jsem nikdy nepouzil :/
-
jonathanio
- častý přispěvatel

Duttyho ROMky
Poprosim te tedy o postup krok po kroku, dekuju 
-
Farao607
- přispěvatel

Duttyho ROMky
1. Takze soubor "blac_uspl.exe" zkopiruj (nebo presun) na céčko (c:/), PDA hod do tricolory a pripoj usb kabel (dole v bilem pasmu musi byt "USB" napsane)
2. spust prikazovy radek (start - spustit - napis "cmd" - enter).
3. napis "cd.." - znovu "cd.."
4. napis blac_uspl.exe
sluduj co to napise a v pripade ze tomu nebudes rozumet, to sem napis (pismenko od pismenka) a nejak to vyresime
2. spust prikazovy radek (start - spustit - napis "cmd" - enter).
3. napis "cd.." - znovu "cd.."
4. napis blac_uspl.exe
sluduj co to napise a v pripade ze tomu nebudes rozumet, to sem napis (pismenko od pismenka) a nejak to vyresime
-
jonathanio
- častý přispěvatel

Duttyho ROMky
Tak uz je to vyresene. Diky tvemu postupu sjem zjistil, ze jsem zapomel zakazat USB u AS 
Diky, moc jsi mi pomohl a ted hura do flashovani ...
Diky, moc jsi mi pomohl a ted hura do flashovani ...
-
Farao607
- přispěvatel

Duttyho ROMky
Tak hlavne ze tak. Jsem to takhle jednoduche ani necekal 
Duttyho ROMky
To Dyndym: kterou češtinu používáš na Dutty 2.8? Je tu někde soubor ke stažení? Díky
Duttyho ROMky
To mám, ale byly s tím problémy, překlad nebyl dokonalý od "dvojkový" verze. Píše, že ale vše funguje, což se mi zase nezdá... 
-
dyndym
- nováček

Duttyho ROMky
Mám tam to samý (češtinu) a přijde mě vpořádku. Šak si to chlapci zkuste, uvidíte. V nejhorším přeflashnete
Možná vtom tak nešťourám a tak sem našel chybu pouze v TouchFlo - záložka Nastavení - Zvuk, tam by asi nemělo být Kruhy a systém
A pak v TF počasí mám v noci (ten velkej měsíc) tak pod názvem města mám vymazáno nebo vymazat, teď zrovna nevím - asi má být jasno? A podle Kubíka je čeština zodpovědná za chybějící tlačítka v aplikaci telefonu - viz. diskuze na této stránce skoro úplně nahoře.
Duttyho ROMky
Nainstaloval jsem a funguje !!!
I s uvedenými bugy...
Ale je to lepší než to bylo. Díky
Duttyho ROMky
To dyndym a mick04. Opravit češtinu, zvládne skoro každý.
Já tedy určitě. Přikládám 3 manila soubory, kde je opravena chyba v nastavení. Místo "Kruhy a systém" je tam "Vyzvánění a systém", taky je opravené v nabídce počasí "Odebrat misto" na "Odebrat místo" a na home stránce je před datum přidaný den v týdnu, plus ještě nějaké další kosmetické změny. Tyto soubory by bez problému měly fungovat v Dutty 2.6, 2.7 a 2.8.
Soubory je zapotřebí nakopírovat do HD a potom v HD překopírovat resco explorerem do adresáře /windows. Před kopírováním je dobré změnit u těch souborů atributy na hidden, read only a system. A ještě deaktivovat TF3D. Po opětovné aktivaci TF3D je už čeština ok. Samozřejmě pouze v manile. V systému češtinu nepoužívám, zdržuje to a občas vnáší chyby.
Soubory je zapotřebí nakopírovat do HD a potom v HD překopírovat resco explorerem do adresáře /windows. Před kopírováním je dobré změnit u těch souborů atributy na hidden, read only a system. A ještě deaktivovat TF3D. Po opětovné aktivaci TF3D je už čeština ok. Samozřejmě pouze v manile. V systému češtinu nepoužívám, zdržuje to a občas vnáší chyby.
- Attachments
-
- Dutty2.6 - upravené soubory.zip
- (5.71 KiB) Downloaded 150 times
Duttyho ROMky
Kkoukám, že jsem pár dní neflashoval a už jsem asi pět verzí pozadu!
Můžete mi někdo říct, jestli se vyplatí procházet tím docela složitým procesem kvůli novým verzím? Mám 2.3 a v zásadě žádný problém.
Pozorujete někdo nějaká viditelná a jasná plus oproti starším verzím? Myslím tím třeba lepší výdrž baterky nebo něco takhle důležitého?
dík
Můžete mi někdo říct, jestli se vyplatí procházet tím docela složitým procesem kvůli novým verzím? Mám 2.3 a v zásadě žádný problém.
Pozorujete někdo nějaká viditelná a jasná plus oproti starším verzím? Myslím tím třeba lepší výdrž baterky nebo něco takhle důležitého?
dík
-
jonathanio
- častý přispěvatel

Duttyho ROMky
Pro mne je nejvetsi vyhoda, ze je konecne funkcni zalozka programy v TF3D a pripada mi krapet rychlejsi. Mluvim o 2.8.
-
dyndym
- nováček

Duttyho ROMky
Vita56: díky, né žeby mě to až tak vadilo, ale zkusím tvoje opravy aplikovat.
Edit: jo funguje to super, ještě jednou dík.
Edit: jo funguje to super, ještě jednou dík.