Antivirák

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Daidalos
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi4

Antivirák

Post by Daidalos »

Kámoš mněl jednou údajně vir i na Symbianu,prej se nemoh dostat vůbec do menu když tam měl SD kartu.A on na mobilu měl ativirus integrovaný.I když mít antivirák na WM je podle mně blbost,ale myslim,že jsem viděl i od Avastu antivir pro WM.
Error_404
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: E-Ten X500+, WM6.1

Antivirák

Post by Error_404 »

Když už je tu téma poškozovacích nástrojů, tak bych měl taky trošku do mlýna:

U Vodafona (oskara) jsem už 7 let. Hned ze začátku jsem měl nastavenou hlasovku, pak si začali lidi stěžovat, tak jsem to nechal vypnout. Ovšem potom se mě objevila message, že mám hlasovou zprávu. Tahle message se usadila v SIMce (pochopitelně k číslu) a ikdyž žádnou hlasovou zprávu nemám, tak ani na pobočce Vodafonu netuší, jak mě toho zbavit. Pořádk koukám na symbol pásky, už 6 let :-D
Daidalos
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi4

Antivirák

Post by Daidalos »

:-D to je tim,že más Vodafone. No O2 mi tenhle tejden už po 5. napsala,že sem si deaktivoval net.A to sem si to deaktivoval v neděli ....
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

Antivirák

Post by matelkoxxl »

tak som narazil na jeden zaujimavy clanok o virusoch do "chytrych" telefonov :)

Code: Select all

http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/153259-viry-zautoci-i-na-mobily-varuji-odbornici.html
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Antivirák

Post by All.Os »

Ma to nekolik vad:

1) Psali to novinari, tedy jiz z podstaty jde o lez, manipulaci, ci zkreslovani skutecnosti.
2) Je to na Novinkach, webu jeste o kousek bulvarnejsim, nez iDnes.cz a to uz je co rict.
3) Je to psano ciste spekulativnim stylem, co by taky treba mohlo byt, bez jedineho faktu, dukazu, podlozeneho tvrzeni (ja vim, je to typicka prace novinaru, aby meli o cem psat a nejlepe cim strasit), takze vubec nema smysl se tim zabyvat.
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

Antivirák

Post by matelkoxxl »

ale ked take nieco napadlo novinarov,preco by to nemohlo napadnut aj nejakeho sikovnika??? :roll:
Post Reply

Return to “Aplikace”