Antivirák
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Antivirák
Kámoš mněl jednou údajně vir i na Symbianu,prej se nemoh dostat vůbec do menu když tam měl SD kartu.A on na mobilu měl ativirus integrovaný.I když mít antivirák na WM je podle mně blbost,ale myslim,že jsem viděl i od Avastu antivir pro WM.
Antivirák
Když už je tu téma poškozovacích nástrojů, tak bych měl taky trošku do mlýna:
U Vodafona (oskara) jsem už 7 let. Hned ze začátku jsem měl nastavenou hlasovku, pak si začali lidi stěžovat, tak jsem to nechal vypnout. Ovšem potom se mě objevila message, že mám hlasovou zprávu. Tahle message se usadila v SIMce (pochopitelně k číslu) a ikdyž žádnou hlasovou zprávu nemám, tak ani na pobočce Vodafonu netuší, jak mě toho zbavit. Pořádk koukám na symbol pásky, už 6 let
U Vodafona (oskara) jsem už 7 let. Hned ze začátku jsem měl nastavenou hlasovku, pak si začali lidi stěžovat, tak jsem to nechal vypnout. Ovšem potom se mě objevila message, že mám hlasovou zprávu. Tahle message se usadila v SIMce (pochopitelně k číslu) a ikdyž žádnou hlasovou zprávu nemám, tak ani na pobočce Vodafonu netuší, jak mě toho zbavit. Pořádk koukám na symbol pásky, už 6 let
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Antivirák
tak som narazil na jeden zaujimavy clanok o virusoch do "chytrych" telefonov
Code: Select all
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/153259-viry-zautoci-i-na-mobily-varuji-odbornici.htmlAntivirák
Ma to nekolik vad:
1) Psali to novinari, tedy jiz z podstaty jde o lez, manipulaci, ci zkreslovani skutecnosti.
2) Je to na Novinkach, webu jeste o kousek bulvarnejsim, nez iDnes.cz a to uz je co rict.
3) Je to psano ciste spekulativnim stylem, co by taky treba mohlo byt, bez jedineho faktu, dukazu, podlozeneho tvrzeni (ja vim, je to typicka prace novinaru, aby meli o cem psat a nejlepe cim strasit), takze vubec nema smysl se tim zabyvat.
1) Psali to novinari, tedy jiz z podstaty jde o lez, manipulaci, ci zkreslovani skutecnosti.
2) Je to na Novinkach, webu jeste o kousek bulvarnejsim, nez iDnes.cz a to uz je co rict.
3) Je to psano ciste spekulativnim stylem, co by taky treba mohlo byt, bez jedineho faktu, dukazu, podlozeneho tvrzeni (ja vim, je to typicka prace novinaru, aby meli o cem psat a nejlepe cim strasit), takze vubec nema smysl se tim zabyvat.
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Antivirák
ale ked take nieco napadlo novinarov,preco by to nemohlo napadnut aj nejakeho sikovnika???