Můj týden na horách skončil, ale zároveň začal další týden pracovně v Praze. Teď už jsem zpět. Cesta z Prahy mi dnes do Brna trvala víc než 6 hodin (kvůli bouračce - ne mojí, ale 6 náklaďáků a 5 aut na 119 km). K vašim postřehům/otázkám:
kissman: Odstraněním TF3D Configu si co se týká místa zase tak moc nepomůžeš a opravdu jsou funkce, které jsou oproti AC navíc. Např. editace karty Programy atd. Co se týká Touch Response - už takhle si někteří stěžují na výdrž baterie, vibrace při dotyku na displej výdrž určitě neprodlouží

. Takže vy co chcete, nainstalujte si. K průvodci.... Moc pěkná věc. Pokud ho naprogramuješ a bude to kvalitní aplikačka, rád ho do ROMky dám

. Já programátor bohužel nejsem. Implementace ICR - až budu měnit build Windows - na stávajícím buildu (originálním 2.03) to prostě nejede. WkTask je věc, která se naprosté většině uživatelů líbí. Komu ne, je k dispozici Lehká verze. Navíc obě verze jsou UC, takže když častěji přeinstalováváš, základní aplikace můžeš řešit právě tímto způsobem.
All.Os: Co se týká Action Screen, možná někdy v budoucnu přidám do ROM. Velikost písma klidně v základu upravím, to není problém (jen - jak píšeš - doufám, že se pak neozve někdo pro koho ten text bude zase moc malý

). Já jsem se nad tím nikdy nepozastavil, protože osobně thread mód u SMS nepoužívám.