P.S.: Není to tím, že jsem to flashoval z Windows Mobile 6.5 zpět na 6.1?
Problém po flashnutí
-
Tadeáš Sedláček
- přispěvatel

Problém po flashnutí
Flashoval jsem oficiální ROM 2.03 WWE, řídil se přesně pokyny instalátoru, ukazatel doběhnul až na 100%. Pak se na displeji zobrazila trikolóra "error ROM upgrade, please try again". A tím to končí. Jenomže jak se mám pokusit znovu naflashovat ROMku, když to vyžaduje ActiveSync spojení a já se nedostanu dál jak za trikolóru? Předem díky za tipy, nerad bych jako chudý student odzbrojil zařízení za 10k...Dík všem 
Problém po flashnutí
Zkus Diamonda přepnout do bootloaderu (a pak připoj USB kabel, na displeji se ti dole objeví popisek USB). Pak spusť na PC znovu flashovací aplikaci a normálně se proklikej přes Next (jako kdyby si měl telefon připojení přes ActiveSync). Proces aktualizace by se pak měl spustit.
-
Tadeáš Sedláček
- přispěvatel

Problém po flashnutí
Zkusil jsem to znova s tou samou ofic. ROM a výsledek stále stejný - stahuju teď znovu WM 6.5, snad tam půjdou dát znovu...
edit: Tak jsem úspěšně nahrál 6.5kovou ROMku, omlouvám se za zpanikaření a děkuji za radu
prosím LOCK
edit: Tak jsem úspěšně nahrál 6.5kovou ROMku, omlouvám se za zpanikaření a děkuji za radu
-
tom-cz
- nováček

- Zařízení: HTC Touch Diamond
Problém po flashnutí
Tenhle problém jsem měl taky, viz. můj post. Další řešení mi poradil wizaard:
Ale sám jsem to ještě nezkoušel.wizaard wrote:Měl jsem stejný problém (2.03 WWE EU), ale vyřešil jsem ho následovně - vytáhl jsem z instalace image ROMky (rozbalit instalátor a je to soubor RUU_signed.nbh), ten se musí přejmenovat na diamimg.nbh, nahrát do Internal Storage ("paměťová karta"), telefon restartovat pomocí držet Vol- + vracecí šipka a stisknout soft reset. Pak se telefon flashne z paměti z toho NBH souboru. Po flashi to chce hard reset (okamžitě) a vše pojede, jak má.
-
Tadeáš Sedláček
- přispěvatel

Problém po flashnutí
Zajímavej nápad, až budu mít touhu vrátit se k oficiální ROM
(Takže nejdřív při reklamaci :D)