TF3D music player - zastavování se - problém

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Post Reply
ZiChi
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

Post by ZiChi »

Chtěl bych se zeptat zdali tady někdo nemá zkušenosti s přehrávačem hudby integrovaném v Touch Flo 3D na HDčku.
Vždy mi fungoval bez problému až jednou se rozhodnul, že mi přehraje jakoukoliv skladbu jen do 12 sekund ( u některých 22s) a pak se zastaví a konec. Nastavit se tam toho moc nedá, tak jsem se po čase rozhodl udělat hard reset a problém byl zdánlivě pryč ale bohužel už to dělá znovu.
Náhodou jsem si dneska všiml jedný spojitosti. Když je vyplý telefonní modul a stroj pracuje v režimu PDA, tak není žádný problém (ani když pak během přehrávání telefon zapnu), ale jakmile mám telefon aktivní a zapnu si přehrávač, bum, a po 12 sekundách opět přehrávač odmítá hrát (zkrátka se sekne) a jediný co jde, je přepnout na další skladbu, kde se to opět sekne.
Nevím, jak by mohl telefoní modul narušit funkčnost MP3 přehrávače??
Nevíte někdo jak to pořešit?
skyluke.
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Diamond, HTC Hero

Post by skyluke. »

Podle mě je přehrávač v tf3d téměř nepoužitelný pro běžné poslouchání hudby. Co jsem tak slyšel a odpozoval, problémů spojitých s tímto přehrávačem je kotel. Já používám na jakékoliv přehrávání CorePlayer ;)

Jinak zkus spustit nějákou skladbu jinou aplikací než tímhle přehrávačem v tf3d, aby jsi třeba vyloučil chybu jen jedné aplikace. Ale na 99% to způsobuje nějáká apliakce, nejspíš ovlivňující zvuky telefonu ;)
Arthenik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Blackstone

Post by Arthenik »

Na prehravani hudby pouzivam S2P, skvele se integruje do S2U2. Ma sve mouchy, ale pro me potreby naprosto dostacuje.

CorePlayer se na prehravani videa moc nedoporucuje. Otevre sice vsechno, ale narozdil od WMP/HTC Album nema hardwarovou akceleraci. Pro video je tak lepsi zkonvertovat ho pomoci jedne z mnoha utilitek na XDA a prehrat ve WMP/Album.
skyluke.
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Diamond, HTC Hero

Post by skyluke. »

Mám takové tušení, že nejnovější build coreplayeru akceleraci má ;)
Arthenik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Blackstone

Post by Arthenik »

No, je to mozne, ale nemyslim si to. WMP zvlada zvlaste konvertovane soubory mnohem lepe.
VikyV
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

Post by VikyV »

Symptomy jsou stejné jaké jsem řešil. Nakonec se ukázalo, že je to jednou jedinou MP3. TF3D načítá obsah tagů
všech skladeb, zatímco ty přehráváš některou z nich. No a jak se TF3D snaží načíst vadný MP3 tag, tak ti přehrávání aktuální skladby zbuchne logicky vždy zhruba po stejné době. Řešil jsem to postupným nahráváním skladeb a testem, zdali to ještě funguje. U vadné skladby stačilo opravit MP3 tag.
Řešeno v :

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... &start=105

a také v :

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=93&t=14211
Post Reply

Return to “HTC Touch HD”