Samovolné spouštění programů

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Post Reply
jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

Post by jozinzbazin »

Zdravím všechny vespolek. Nosím diamonda jen tak v náprsní kapse bundy. Dbám na to, aby byl vždy natočený displejem k tělu, abych si ho nezničil jako u předchozího zařízení (SE P990)tím, že bych se o něco opřel, nebo do něčeho narazil. V poslední době mám celkem nepříjemný problém a to je samovolné spouštění programů. Nevím, co to může způsobovat, ale stává se to výhradně, když tahám HTC z kapsy. Buťo zjistím, že jsem volal na různá čísla, nebo mám spuštěné IGO, či jiný program. Stávalo se mi to občas i původní ROMky, ale po flashi na Duttyho ROM se mi zdá, že je to častější :twisted: Strašně mě to, slušně řečeno, prudí. Neměl bych nainstalovat nějaký prog na locknutí? Nevím, přece jen WM nepoužívám moc dlouho a tak zatím v mnoha situacích celkem tápu.

Taky se mi OBČAS stane, že když chci telefonovat, nebo připojit k internetu, že mi to oznamuje, že si to bude stahovat data a že to bude něco stát. Musím odkliknou YES a pak se to připojí. No, u toho internetu bych tu hlášku chápal, ale u telefonování? :roll: Hláška děsně otravuje a tak se jí chci zbavit, protože při mým tarifu Neon XXL+data, to ztrácí smysl.
Uvítám jakoukoli radu. Děkuji předem.
JZB
Adow
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: MDA Compact IV

Post by Adow »

Odpověděl sis sám.. Nainstaluj si něco na zamykání displeje. S oznámeními o datech atd. nevím..
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Nemáš Vodafone? Mě tyhle hlášky kdysi taky najednou začaly skákat (ani už nevím jaký přístroj), zavolal jsem jim a oni to zrušili. Brali to jako službu zákazníkům :roll:
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

Post by matelkoxxl »

na zamykanie je perfektny S2U2...skusal som aj pocketshield,ale vobec mi nevyhovoval.S2U2 je jednoduchy a ma dost nastaveni,a ked si k tomu nahodis aj S2U2 Customizer tak si ho vies vytunit k dokonalosti :lol:
jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by jozinzbazin »

To yamato: ty kluku jeden ušatej, tarif neon není od VF. Asi neposloucháš pořádně reklamy, že? :tlem: :-D :tlem: Nicméně, pokud se to bude zase opakovat, tak na ně vlítnu jako krysa do pilin. Kdyby to byla pravda, že to dávají jako tzv. "službu zákazníkům", tak bych jim řekl, ať si to spamování nechají. Díky za nasměrování.

2 matelkoxxl: to je přesně program, který jsem měl na mysli. O tom S2U2 Customizeru jsem neměl ani potuchy, takže velké díky. Někde jsem četl, že by bylo možno použít i AEButton.

No, uvidím. Nějak se na to mrknu v průběhu dne. Jsem marod, tak mám času dost :P

JZB
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

Post by matelkoxxl »

AE Button Plus je na mapovanie hardwarovych tlacitok,ked im xces priradit nejaku funkciu,napr.spustenie urciteho programu,nie na zamykanie displeja...
jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by jozinzbazin »

To matelkoxxl: jj. mezitím jsem si stačil prostudovat AEB a hned mi bylo jasno. Nicméně si myslím, že by se mi asi taky hodil, takže snad se mi ho podaří zprovoznit. Hlavně bych uvítal, kdybych mohl bočníma klávesama rolovat nahoru a dolů. To by bylo perfektní. Předchozí mašinka (SE P990) měla na boku kolečko a to byla paráda, takže mi tady něco podobného chybí.

BTW: vidím, že máš stejnou ROM jako já (já jsem si ji flashnul na základě tvojí rady), ale dával jsi nové rádio. Je to lepší než předchozí?

JZB
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

Rolování bočními tlačítky přes AEB nastavit jde, sám to mám nastaveno.

Jinak s tím neonem jsem sakra ulítnul, holt fakt reklamy nesleduju :lol:
jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by jozinzbazin »

To yamato: good informace. Díky, jdu na to.
JZB
jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by jozinzbazin »

Tak, zamykání kláves vyřešeno tím S2U2. Zdá se mi, že se trochu občas kousne. Vyzkoušel jsem to asi 20x za sebou a asi 3x se stalo, že když jsem displej probudil, tak šoupátko nereagovalo. Probral jsem ho k životu až spodní HW klávesou (tou šipkou) a pak jsem mohl šoupátko posunout doprava.

Jinak AEButton je přesně ten program, co jsem potřeboval. Hlavně kvůli namapování tlačítek pro zvýšení a snížení hlasitosti zvuku, na možnost rolování na displeji. Jen mi nějak uniká, zda lze namapovat obě spodní HW tlačítka (domů a šipka) a potom ty virtuální tlačítka, co to je zač? :?: Nemohl by mě někdo nasměrovat, ať nešpekuluju hodinu nad něčím, co bych mohl vyřešit rychleji? Díky.
JZB
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

Jj, to se mi také nepodařilo zatím vyřešit, jestli jde pro mě úplně zbytečné tlačítko zpět využít na něco jiného.
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by All.Os »

Tlacitko zpet jsem v AE Buttonu zkousel premapovat, ale s nejasnym vysledkem. Nekdy udelalo to, co jsem chtel a nekdy zase ne. Uz si nepamatuju, jestli v tom byla nejaka zakonitost, proste jsem to nakonec nechal na puvodni funkci.
jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by jozinzbazin »

To yamato a All.Os: hoši díky. Asi bych si s tím hrál kdovíjak dlouho a se stejným výsledkem tak se na to vykašlu. :-)
JZB

OT
Jen tak na okraj: yamato, není tvůj nick odvozený od největší bitevní lodě 2. sv. války, nebo od admirála Yamata, který naplánoval největší bitvy mezi Japonci a Američany? :-D
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by All.Os »

Ja jsem ted minuly tyden v Londyne videl nejake plakaty a na nich byl velky napis YAMATO :-) Ale nevim, o co slo.
DanielX
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X2, HP iPAQ 114

Post by DanielX »

jozinzbazin wrote:To yamato a All.Os: hoši díky. Asi bych si s tím hrál kdovíjak dlouho a se stejným výsledkem tak se na to vykašlu. :-)
JZB

OT
Jen tak na okraj: yamato, není tvůj nick odvozený od největší bitevní lodě 2. sv. války, nebo od admirála Yamata, který naplánoval největší bitvy mezi Japonci a Američany? :-D
OT: Lod Jamato, sesterska lod Musasi, admiral Isoroku Jamamoto zabity behem leteckeho utoku na jeho letadlo pri inspekcni ceste, jeho itinerar bzl rozsifrovan.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

Yamato je starodávný název pro Japonsko.

Mimochodem, kdybyste někdo věděl o česko-japonském slovníku pro WM, tak bych mu snad i ruce líbal.
jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by jozinzbazin »

To Yamato: tak takhle to bylo :grin: , ty chlape. Jo a o tom slovníku, že ho sháníš, to jsem tady někde, na fóru, četl. No, nevím. Asi by nebyl problém Jap-Angl. Nicméně kdybych naň narazil, dám vědět.

To DanielX: Naprosto správně. Toho Yamata jsem já zaměnil za Jamamota. Stydím se, protože válečné lodě a bitvy 2.s.v. jsou mým koníčkem. Jinak už to fakt začíná být silně OT.

JZB
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Zařízení: iP4, HTC Desire

Post by Lukáš Mano »

Držte se prosím tématu!! Lukáš Mano
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond”