Zdravím všechny vespolek. Nosím diamonda jen tak v náprsní kapse bundy. Dbám na to, aby byl vždy natočený displejem k tělu, abych si ho nezničil jako u předchozího zařízení (SE P990)tím, že bych se o něco opřel, nebo do něčeho narazil. V poslední době mám celkem nepříjemný problém a to je samovolné spouštění programů. Nevím, co to může způsobovat, ale stává se to výhradně, když tahám HTC z kapsy. Buťo zjistím, že jsem volal na různá čísla, nebo mám spuštěné IGO, či jiný program. Stávalo se mi to občas i původní ROMky, ale po flashi na Duttyho ROM se mi zdá, že je to častější

Strašně mě to, slušně řečeno, prudí. Neměl bych nainstalovat nějaký prog na locknutí? Nevím, přece jen WM nepoužívám moc dlouho a tak zatím v mnoha situacích celkem tápu.
Taky se mi OBČAS stane, že když chci telefonovat, nebo připojit k internetu, že mi to oznamuje, že si to bude stahovat data a že to bude něco stát. Musím odkliknou YES a pak se to připojí. No, u toho internetu bych tu hlášku chápal, ale u telefonování?

Hláška děsně otravuje a tak se jí chci zbavit, protože při mým tarifu Neon XXL+data, to ztrácí smysl.
Uvítám jakoukoli radu. Děkuji předem.
JZB