Chtěl jsem se zeptat, jestli se dá hrát online poker za real money. Třeba Paradise nebo bwin. Existuje nějaká platforma pro PDA? Vím, že bwin má platformu pod javou, ale to na mysli nemám. Předem děkuji za odpověď.
Online poker
Online poker
Zdravím všechny.
Chtěl jsem se zeptat, jestli se dá hrát online poker za real money. Třeba Paradise nebo bwin. Existuje nějaká platforma pro PDA? Vím, že bwin má platformu pod javou, ale to na mysli nemám. Předem děkuji za odpověď.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Online poker
Zkus TOHLE, ale to jsem jen tak namátkou našel na googlu, nemám ozkoušeno. Měl jsem chvíli trial programu SPB Online a ten kromě novin, počasí, radia a dalších nabízel právě online hry, v základu byly myslím jenom šachy a dáma, ale byla tam možnost stáhnout další online-hry.
Ty jsi tak vášnivý hráč pokeru, že chceš vydělávat i na PDA ?
Ty jsi tak vášnivý hráč pokeru, že chceš vydělávat i na PDA ?
Online poker
Děkuji za snahu, našel jsem to již také. Jedná se o pokerové kalkulátory. Jinak vášnivý hráč pokeru jsem.
Jen mě napadlo, že velké pokerové herny jako BWIN, Expekt, Paradise nebo třeba Pokerstars ještě nevytvořili software i pro PDA na online hraní, když má spoustu lidí takové chytré mašinky. Asi ještě toto odvětví není tak oblíbené. 
Online poker
Nevite nekdo jestli je na PPC hra na zpusob GOVERNOR OF POKER. Jde tam o to ze hrajete poker a za vydelane penize kupujete domy a az zkoupite celou vesnici jdete dal.