Online poker

Diskuze o hrách pro Windows Mobile
Post Reply
Rasi4R
nováček
nováček
Zařízení: HTC Kaiser

Online poker

Post by Rasi4R »

Zdravím všechny.

Chtěl jsem se zeptat, jestli se dá hrát online poker za real money. Třeba Paradise nebo bwin. Existuje nějaká platforma pro PDA? Vím, že bwin má platformu pod javou, ale to na mysli nemám. Předem děkuji za odpověď. :smt045
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Online poker

Post by Ruslan Botsyurko »

Zkus TOHLE, ale to jsem jen tak namátkou našel na googlu, nemám ozkoušeno. Měl jsem chvíli trial programu SPB Online a ten kromě novin, počasí, radia a dalších nabízel právě online hry, v základu byly myslím jenom šachy a dáma, ale byla tam možnost stáhnout další online-hry.
Ty jsi tak vášnivý hráč pokeru, že chceš vydělávat i na PDA ? :twisted:
Rasi4R
nováček
nováček
Zařízení: HTC Kaiser

Online poker

Post by Rasi4R »

Děkuji za snahu, našel jsem to již také. Jedná se o pokerové kalkulátory. Jinak vášnivý hráč pokeru jsem. :grin: Jen mě napadlo, že velké pokerové herny jako BWIN, Expekt, Paradise nebo třeba Pokerstars ještě nevytvořili software i pro PDA na online hraní, když má spoustu lidí takové chytré mašinky. Asi ještě toto odvětví není tak oblíbené. :-(
Kuliss9
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC touch HD

Online poker

Post by Kuliss9 »

Nevite nekdo jestli je na PPC hra na zpusob GOVERNOR OF POKER. Jde tam o to ze hrajete poker a za vydelane penize kupujete domy a az zkoupite celou vesnici jdete dal.
Post Reply

Return to “Hry”