Problém s gStartem...

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
tumam .

Problém s gStartem...

Post by tumam . »

Zdravím všechny,
gStart vypadá jako super aplikace ale nejde mi spustit a nevím co s tím poradí někdo, nebo má někdo podobné skušenosti?:
CHYBA: v aplikaci gStart.exe došlo k neočekávané chybě
Detail: ArgumentExeption, Setavení prostředku nebylo nalezeno .........
Mám MOTO MPX220
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Tohle se už také řešilo v komentářích k bleskovce o novém gStartu, bohužel nikdo neví, proč se tato chyba zobrazuje. Aleš Lalík tuto aplikaci testoval ve své MPx200 - staženo z našeho webu a chodila mu bez problémů, ovšem jiný uživatel ji zase na mpx200 nespustil (stejná chyba jako v tvém případě) :-(
tumam

gStart

Post by tumam »

Já vím, koukal jsem na zahraniční weby, našel jsem ještě jednoho C500 který má stejnou chybu ale nikdo se k této chybe zatím nevyjádřil. Ale 99% s voknama to jak se zdá funguje
mimochodem, našel jsem všeobesnou diskuzi na microsoftu na téma "ArgumentException" aly nejsem z toho chytrej protože nejsem softverář ani anglina mi nezasahuje do odborné terminologie.

Holt asi budu muset počkat na nějakej bug fix :???:
D.Haba
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC One

Post by D.Haba »

po odinstalovani gStartu se nemuzu dostat do menu.po vypunuti a zapnuti to jde, ale kdyz pes Xbar 3 vypnu start tak mi to vyhodi hlasku s gstartem ze system nemoh najit gstart.exe bo tak neco. jak se toho musi zbavit :oops:
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Predne - StartMenu bych z Xbaru nezaviral - zas tolik pameti nezere a stejne az do nej zase polezes, tak se ti znova do pameti nacte :) Zkusil bych v registrech najit vsechny zaznamy co obsahuji "gstart.exe" a smazat je. A kdyz to nepouze, tak obnovit ze zalohy nebo master reset...
D.Haba
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC One

Post by D.Haba »

Jiří Hrma wrote:Predne - StartMenu bych z Xbaru nezaviral - zas tolik pameti nezere a stejne az do nej zase polezes, tak se ti znova do pameti nacte :) Zkusil bych v registrech najit vsechny zaznamy co obsahuji "gstart.exe" a smazat je. A kdyz to nepouze, tak obnovit ze zalohy nebo master reset...
z tema registrama sem to zkousel, vymazal sem vsechno a porad nic. A MR neci :evil:
Post Reply

Return to “Aplikace”