Zdravím všechny,
gStart vypadá jako super aplikace ale nejde mi spustit a nevím co s tím poradí někdo, nebo má někdo podobné skušenosti?:
CHYBA: v aplikaci gStart.exe došlo k neočekávané chybě
Detail: ArgumentExeption, Setavení prostředku nebylo nalezeno .........
Mám MOTO MPX220
Problém s gStartem...
-
tumam
gStart
Já vím, koukal jsem na zahraniční weby, našel jsem ještě jednoho C500 který má stejnou chybu ale nikdo se k této chybe zatím nevyjádřil. Ale 99% s voknama to jak se zdá funguje
mimochodem, našel jsem všeobesnou diskuzi na microsoftu na téma "ArgumentException" aly nejsem z toho chytrej protože nejsem softverář ani anglina mi nezasahuje do odborné terminologie.
Holt asi budu muset počkat na nějakej bug fix
mimochodem, našel jsem všeobesnou diskuzi na microsoftu na téma "ArgumentException" aly nejsem z toho chytrej protože nejsem softverář ani anglina mi nezasahuje do odborné terminologie.
Holt asi budu muset počkat na nějakej bug fix
-
D.Haba
- přispěvatel

- Zařízení: HTC One
z tema registrama sem to zkousel, vymazal sem vsechno a porad nic. A MR neciJiří Hrma wrote:Predne - StartMenu bych z Xbaru nezaviral - zas tolik pameti nezere a stejne az do nej zase polezes, tak se ti znova do pameti nacteZkusil bych v registrech najit vsechny zaznamy co obsahuji "gstart.exe" a smazat je. A kdyz to nepouze, tak obnovit ze zalohy nebo master reset...