Celý článek naleznete zde.

A teď ještě jeden pohled z druhé strany; pod mým článkem o Tegře mě velmi zaujal komentář našeho zkušeného čtenáře Standy, který byl prvním a možná stále jediným vlastníkem Pocket PC O2 XDA Flame, který disponuje grafickým akcelerátorem nVidia GoForce 5500. Bohužel, u tohoto zařízení se stalo něco podobného, jako v případě Qualcommu a některých PDA od HTC. nVidia jednoduše výrobci nedodala potřebné drivery, kvůli čemuž nebylo možné z GoForce 5500 dostat to, co nVidia slibovala na papíře:
Standa wrote: Znáte současný nejlepší reálně použitý GPU? Někteří máme tu čest a známe - nVidia GoForce 5500. Papírově vynikající. Bohužel zlodějská nVidia se kompletně vybodla na vývojáře, dokumentaci schraňuje v šuplíku a nevydává. Identicky se zachoval i Qualcomm se svými "špičkovými" čipy do pda. Po této zkušenosti samozřejmě nečekám od platformy Tegra vůbec nic. nVidia nahrabe a zavře dveře. Stejně jak to už jednou udělala, stejně jako to dělá Qualcomm, a stejně jako to dělá HTC.
Pokud ovšem Tegra bude opravdu fungovat, a ne jen na papíře a v demo aplikacích, rád změním názor. I když ukradené peníze mi nVidia už sotva vrátí.

O2 XDA Flame má podobný problém jako některá HTC s Qualcommem... snad se podobná situace nebude opakovat u nových HTC
Já tedy jen doufám, že se v tomto směru HTC nedopustí stejné chyby jako v případě Flame nebo Qualcomm čipsetů, a že bude mít k dispozici od nVidie veškerou potřebnou dokumentaci a knihovny, které integruje do Windows Mobile a my, koncoví uživatelé, se tak ve výsledku dočkáme konečně funkčních a rychlých zařízení.