Htc Tytn(Hermes) Problém s GSM + displej K.O. Vyřešeno
Htc Tytn(Hermes) Problém s GSM
A co se zkusit nějak dohodnout s původním majitelem?
Tak to jsem zkoušel.Nebere telefon a neodpovídá na email.Zkusím to ještě zítra a kdyžtak tam znovu zajedu.A asi si vezmu sebou partičku snědých spoluobčanů.Ale pochybuju že bych se s ním domluvil.A nebo jestli ho vůbec najdu.Kupoval jsem přes inzerát,ale osobně.
Aha...to je pak smůla, když člověk narazí na takového prodejce.
To není smůla.Ale moje blbost.Já právě to gsm nezkusil.Neměml jsem sim.Ono vypadá na první pohled moc hezky.Neošoupané a nedobité.A ostatní fungovalo normálně těch 15 minut co jsem to s ním zkoušel.Nevěděl jsem že může být takový problém.Tak doufám že se mi to podaří dát dohromady,nebo že mi to někdo spraví.Jinak mám doma hezkou cihlu.Nemáte někdo link na WM5?Co jsem našel tak jen 6 a s tou se to seká.Ať mám zatím alespoň PDA když už nejde GSM
Takže opět pokračování příběhu s mým Tytnem.S předchozím majitelem není řeč,to jsem čekal.Jakžtakž to do dneška fungovalo.Ale přestal fungovat displej.Prostě je bílý.Co to může dělat?Flexi kabel?Nebo je displej KO?Asi mi nezbude nic jiného než servis.
Takže opět pokračování příběhu s mým Tytnem.S předchozím majitelem není řeč,to jsem čekal.Jakžtakž to do dneška fungovalo.Ale přestal fungovat displej.Prostě je bílý.Co to může dělat?Flexi kabel?Nebo je displej KO?Asi mi nezbude nic jiného než servis.
Htc Tytn(Hermes) Problém s GSM + displej K.O.
No, ještě je tu místní "helper" pankrejro, který má nějaký zkušenosti a mohl by ti to otevřít a třeba by s tím dokázal něco udělat.
No.To je fajn.Ale já jsem ze zlína.To to dám radši do servisu někde tady.Jestli to tu někdo opravuje.Ale jinak díky za tip.
Prosím o smazání.Vyřešeno dohodou s původním majitelem na vrácení zboží.