Ahoj všem,
jak jsem v několika vláknech psal měl jsem a mám Nokii E90 a mám k ní velmi pěkné lehké HF též od Nokie BH 602.
Problém mám s tím, že jsem ho spároval s HDčkem a zavolal, fungovalo skvěle, ale problém nastal když jsem měl přijmout hovor. Nejen to, že telefon vyznání melodií nastavenou v telefonu a sluchátko mi do ucha řve "nějakou" univerzální melodii ale když na sluchátku nebo i telefonu hovor přijmu, tak se mi nepřijme do sluchátka ale normálně do telefonu. Musím HF vypnout a zapnout a jakmile se připojí HF k HDčku tak se tam hovor přepne. To samé mi dělá i s pevnou Handsfree co mám v autě. Je nějaká možnost s tím něco udělat? Jezdim hodně autem a tohle je pro mě docela zásadní věc. Volám hodně a neustale zapínat a vypínat HF abych měl hovor na sluchátku je krutě hloupý.
Díky všem za pomoc při řešení tohoto problému
HDčko - Bluetooth handsfree a příjem hovorů a mnoho dalšího
-
MINICOOPER
- přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6+
-
mirbx
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note, Nokia n85, Nokia c5
S mým BT sluchátkem Platronics funguje korektně:
pokud přijmu hovor telefonem, jde zvuk ze sluchátka telefonu. Když hovor přijmu tlačítkem na HF, zvuk jde z HF. Dá se to přepnout i během hovoru: mluvím přes telefon, stisknu tlačítko na HF a hlas se přepne okamžitě do HF.
Telefon vyzvání klasicky z repráčku, HF vyzvání vlastním tónem, obsaženým v HF (tak se mi to chová se všemi telefony).
Předpokládám, že nastavení BT zařízení máš správě (HF spárovanou a aktivní funkci Hands Free), takže jestli máš ROM 1.14, upgraduj na 1.19, nic lepšího mě nenapadá.
pokud přijmu hovor telefonem, jde zvuk ze sluchátka telefonu. Když hovor přijmu tlačítkem na HF, zvuk jde z HF. Dá se to přepnout i během hovoru: mluvím přes telefon, stisknu tlačítko na HF a hlas se přepne okamžitě do HF.
Telefon vyzvání klasicky z repráčku, HF vyzvání vlastním tónem, obsaženým v HF (tak se mi to chová se všemi telefony).
Předpokládám, že nastavení BT zařízení máš správě (HF spárovanou a aktivní funkci Hands Free), takže jestli máš ROM 1.14, upgraduj na 1.19, nic lepšího mě nenapadá.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ja pouzivam starsi sluchatko od SE a vse chodi korektne tak jak ma.
-
MINICOOPER
- přispěvatel

No tak to opravdu nevím, mě to tak prostě nefunguje.........
Ahoj,
tak se bohužel musím i já připojit k tomuhle tématu. Mám stejný problém s mojim handsfree v autě jako kolega Minicooper. Mám v autě pevný handsfree Nokia ck7w a po spárování přes bluetooth s mojim HD funguje volání pouze ven. Příchozí hovor HD po přijmutí v telefonu nepřepne do HF repráku.Přitom vyzvánění je slyšet jak z HF repráku tak i z HD. V profilech je HF nastavený . Můj starej Ericsson na tomhle HF fungoval úplně normálně. Už jsem taky zkoušel všelicos, ale bez úspěchu. Budu vděčnej za jakoukoli radu. Díky moc
tak se bohužel musím i já připojit k tomuhle tématu. Mám stejný problém s mojim handsfree v autě jako kolega Minicooper. Mám v autě pevný handsfree Nokia ck7w a po spárování přes bluetooth s mojim HD funguje volání pouze ven. Příchozí hovor HD po přijmutí v telefonu nepřepne do HF repráku.Přitom vyzvánění je slyšet jak z HF repráku tak i z HD. V profilech je HF nastavený . Můj starej Ericsson na tomhle HF fungoval úplně normálně. Už jsem taky zkoušel všelicos, ale bez úspěchu. Budu vděčnej za jakoukoli radu. Díky moc
-
Krwell
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
tak já sem si k HD koupil bluetooth handsfree HTC BH M200 a jsem spokojen, sluchátko je poměrně lehké, oboroučka kolem ucha uhebná a všechno funguje jak má, volání i příjem hovorů. vřele doporučuji
-
MINICOOPER
- přispěvatel

TO MILANO11: problém bude vyřešen pokud přijmeš hovor přes Handsfree v autě. Pokud přijmeš hovor přes display telefonu hovor bude ve sluchátku, takto debilně to finguje i s BT headsetetem. Pokud přijmu hovor na sluchátku, je to O.K. pokud kliknu náhodou na mobil je to ve sluchátku telefonu...... jak praktickééé :o(((

To Minicooper: Tak je to fakt přesně tak, jak jsi říkal. Musim ten hovor přijmout přes HF a pak už to šlape. Před tim jsem to už párkrát zkoušel, ale nechodilo to. To tlačítko na mojem HF má asi tři funkce a záleží jak intenzivně a na jak dlouho ho zmáčkneš. Dělal jsem to před tím asi blbě. V každym případě jsi kluk šikovnej...díky moc!!!