HDčko - Bluetooth handsfree a příjem hovorů a mnoho dalšího

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Post Reply
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone 6+

Post by MINICOOPER »

Ahoj všem,

jak jsem v několika vláknech psal měl jsem a mám Nokii E90 a mám k ní velmi pěkné lehké HF též od Nokie BH 602.
Problém mám s tím, že jsem ho spároval s HDčkem a zavolal, fungovalo skvěle, ale problém nastal když jsem měl přijmout hovor. Nejen to, že telefon vyznání melodií nastavenou v telefonu a sluchátko mi do ucha řve "nějakou" univerzální melodii ale když na sluchátku nebo i telefonu hovor přijmu, tak se mi nepřijme do sluchátka ale normálně do telefonu. Musím HF vypnout a zapnout a jakmile se připojí HF k HDčku tak se tam hovor přepne. To samé mi dělá i s pevnou Handsfree co mám v autě. Je nějaká možnost s tím něco udělat? Jezdim hodně autem a tohle je pro mě docela zásadní věc. Volám hodně a neustale zapínat a vypínat HF abych měl hovor na sluchátku je krutě hloupý.

Díky všem za pomoc při řešení tohoto problému
mirbx
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note, Nokia n85, Nokia c5

Post by mirbx »

S mým BT sluchátkem Platronics funguje korektně:
pokud přijmu hovor telefonem, jde zvuk ze sluchátka telefonu. Když hovor přijmu tlačítkem na HF, zvuk jde z HF. Dá se to přepnout i během hovoru: mluvím přes telefon, stisknu tlačítko na HF a hlas se přepne okamžitě do HF.
Telefon vyzvání klasicky z repráčku, HF vyzvání vlastním tónem, obsaženým v HF (tak se mi to chová se všemi telefony).

Předpokládám, že nastavení BT zařízení máš správě (HF spárovanou a aktivní funkci Hands Free), takže jestli máš ROM 1.14, upgraduj na 1.19, nic lepšího mě nenapadá.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Ja pouzivam starsi sluchatko od SE a vse chodi korektne tak jak ma.
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel

Post by MINICOOPER »

No tak to opravdu nevím, mě to tak prostě nefunguje.........
Milano11
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC Touch HD

Post by Milano11 »

Ahoj,

tak se bohužel musím i já připojit k tomuhle tématu. Mám stejný problém s mojim handsfree v autě jako kolega Minicooper. Mám v autě pevný handsfree Nokia ck7w a po spárování přes bluetooth s mojim HD funguje volání pouze ven. Příchozí hovor HD po přijmutí v telefonu nepřepne do HF repráku.Přitom vyzvánění je slyšet jak z HF repráku tak i z HD. V profilech je HF nastavený . Můj starej Ericsson na tomhle HF fungoval úplně normálně. Už jsem taky zkoušel všelicos, ale bez úspěchu. Budu vděčnej za jakoukoli radu. Díky moc
Krwell
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire

Post by Krwell »

tak já sem si k HD koupil bluetooth handsfree HTC BH M200 a jsem spokojen, sluchátko je poměrně lehké, oboroučka kolem ucha uhebná a všechno funguje jak má, volání i příjem hovorů. vřele doporučuji
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel

Post by MINICOOPER »

TO MILANO11: problém bude vyřešen pokud přijmeš hovor přes Handsfree v autě. Pokud přijmeš hovor přes display telefonu hovor bude ve sluchátku, takto debilně to finguje i s BT headsetetem. Pokud přijmu hovor na sluchátku, je to O.K. pokud kliknu náhodou na mobil je to ve sluchátku telefonu...... jak praktickééé :o((( :evil: :evil: :evil: :evil:
Milano11
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC Touch HD

Post by Milano11 »

To Minicooper: Tak je to fakt přesně tak, jak jsi říkal. Musim ten hovor přijmout přes HF a pak už to šlape. Před tim jsem to už párkrát zkoušel, ale nechodilo to. To tlačítko na mojem HF má asi tři funkce a záleží jak intenzivně a na jak dlouho ho zmáčkneš. Dělal jsem to před tím asi blbě. V každym případě jsi kluk šikovnej...díky moc!!! :-)
Post Reply

Return to “Software a multimédia”